[]

Hangi duş jelini kullanıyorsunuz?

En kalıcı koku sizce hangisinde?




 
le petit marseillas bayağı kalıcı. bi de geçen watsons'ın kendi markası olan galiba bi duş jeli aldım bademli o da uzun süre güzel güzel kokutuyor insanı. dicora urban fit'miş adı da.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.01.19 00:29:53) 
Hangi duş jelini kullanıyorsunuz?
> duru zeytinyağlı

En kalıcı koku sizce hangisinde?
> fikrim yok. ama palmolive denemiştim bir süre. kokudan bayıltıyordu banyoda. ama kalıcı değildi.
  • tabudeviren  (30.01.19 00:54:29) 
Yves Rocher'nin duş jelleri de ilk kez kullandığında çok güzel kokuyor duş sonrası, ama sanırım sonradan alıştığım için kokuyu almıyorum. Bir hindistan cevizi sever olarak tabii ki hindistan cevizlisi.


  • wish i could find a way to disappear  (30.01.19 00:56:22) 
Dus yagi kullaniyorum, kalici degil. Zaten mumkun mertebe parfumlu jel kullanmiyorum zararli.


  • perfectum  (30.01.19 01:58:21) 
duş jellerinin çok kalıcı kokusu olmaz.
duş esnasında seni mutlu eder ancak.
ama kullandıklarım arasında yine bir müddet idare eden yves roche'ydi.

çoook uzun süredir de dove sabun kullanıyorum.
  • teritori  (30.01.19 08:31:23 ~ 08:31:31) 
Doğal sabun kullanın.

Duş jeli.. hele sıvı sabun.. off kimyasal kokteyl
  • nop  (30.01.19 10:15:41) 
Dogal sabun en güzeli.
Cok kurutuyorsa da Dove sabun.

  • chitosan  (30.01.19 13:07:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.