[]

Seans ücreti

Herkese iyi akşamlar,

Ankara'da uzun araştırmalarım sonucu Beyhan Budak'a randevu alıp gitmeye karar verdim. Lakin bilen bilir kendisi oldukça ünlü bu sebepten fiyat konusunda çekincelerim var.

Daha önce giden veya bilen var mı seans ücreti ne kadar? Çalıştığı kliniğin ssk anlaşması var mı?

Ya da en olmadı Ankara'da önerebileceğiniz psikolog var mı?

 
ssk anlaşması genelde olmuyor maalesef.

emel kalinkilic’a gidecegim ben de.
  • cedex  (29.01.19 22:25:10) 
abi arayıp sorsana. fiyat öğrenmeden seansa mı gidilir. ayıp değil böyle şeyler direkt sorup öğrenin.


  • veritaslibertas  (29.01.19 22:26:48) 
Zor zamanlari asmami saglayan Cok memnun kaldigim terapistimin iletisim bilgilerini isteyenler dm.


  • hepbiarayisicinde  (29.01.19 23:17:31) 
kendisini tavsiye etmiyorum, tamamen proje bir insan. dert anlatayım diyorsan git, terapi görüp tedavi olacam diyosan bir başkasını bulmalısın.

ayrıca 3. dünya ülkesi olduğumuzdan sgk terapi karşılamıyor.
  • only the strong survive  (29.01.19 23:57:44) 
Takipteyim ne kadar alıyor acaba


  • gelmeistemem  (30.01.19 00:05:40) 
terapi türkiyede sgk kapsamında asla olamadı malesef.
Seans ğcretini arayıp sroun bence de bundan daha doğal bir şey olamaz.

  • ruh i tibbiye  (30.01.19 00:19:43) 
Arkadaşlar arayıp sormak benim de aklıma geldi eksik olmayın ama rakam çok yüksekse hiç aramakla uğraşmayayım başka seçeneklere yöneleyim diye sormuştum.


  • Rengarenk  (30.01.19 15:05:37) 
Psikoterapi alacağınız kişilerin en azından Klinik psikoloji Yüksek Lisans eğitimini tamamlamış olduğundan ve bunu prestijli bir programdan aldığından (yılda 150 öğrenci kabul eden vakıflar olmasın) emin olun lütfen. Daha da iyisi doktoralı bir klinik psikolog elbette. Bir de instagramda, televizyonda çokça gördüğünüz isimler genelde psikolojiden çok pazarlama konusunda uzmanlaşmış kişiler oluyor. Psikoterapi sgk kapsamında değil, gerçek bir eğitim almış klinik psikologların seans ücretleri gemelde 250-300 civarında. Size önerimi özelden yapacağım ancak psikoterapi almayı düşünen ve ücretlendirmeyi merak edenler için yazdım bunu.

@cedex bahsettiğiniz kişi düz psikolog, lisans sonrasında endüstri alanında çalışmış. Bu ona psikoterapi yapma yetkinliği vermez. Hele ki özgeçmişinde "mesleki yönelimini sağlık psikolojisi ve enerji psikolojisi alanına çevirmiş" yazan bir kişiden koşarak uzaklaşmalısınız. Birincisi enerji psikolojisi diye bir psikoloji alt alanı/yaklaşımı yok! Bunu diyen kişi şarlatandır. İkincisi mesleki yönelim kafamıza göre değiştirilebilen bir şey değil, yalnızca eğitimle olabilir. Yani gider sağlık psikolojisi yüksek lisansı yaparsan olabilir.
  • depol  (30.01.19 15:40:42) 
tamam eğitim önemli de nereye kadar sonuçta insan yapısı programlar
terapistle uyum daha önemli zaten lafla peynir gemisi yürümez olay aksiyon almakta

herkes abartarak yazıyor ama çalışma alanları, tecrübesine bakmak lazım
  • bir soru sorcam  (30.01.19 16:44:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.