[]

bütünleme sınavları finale göre neden daha zor?

şimdi ben biraz derin söveceğim birtakım insanların arkasından da, vicdanım engel olsun istemiyorum belki vardır bu sacmalıgın bi sebebi.




 
bizde ismi lazım değil bir yaratık var. bütünleme kağıdına tanrıdan gelen vahiyleri yazsan bile geçemiyorsun.


  • h4f89y6ukjgh3b89sd2fh5t8tehg54tyo94grs0f  (28.01.19 13:53:17) 
Finalle büt arasındaki 10gün çalışacaksın. finalde zar zor cc alacakken bütte bb alacak konuma gelmesin diye zor soruyorlar.


  • bahoho  (28.01.19 13:55:30) 
finale girip geçenlere haksızlık olmasın diye. bir öğrenci 1 haftada 5 finale girip geçiyor, diğeri keyfi olarak 2sini bütünlemeye bırakıyor, doğal olarak sadece 3 sınava çalıştığı için daha yüksek notlarla geçme ihtimali var. bütünlemeye girdiği için ekstra çalışma süresi kazanıyor. bir de hoca bütünleme için ekstra sınav hazırlıyor onun da etkisi vardır.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (28.01.19 14:01:54 ~ 14:02:32) 
Finale girenlere ayrimcilik olmasin diye, zaten artik bircok universite butunlemeleri kaldiriyor cunku tembel ogrenciler icin firsat olsuturuyor bu durum.


  • Traveller  (28.01.19 14:01:57) 
yahu onlar da finale girmeseymiş o zaman? kim zorluyor bir haftada bütün dersleri vermek için. ben ağır grip geçirmiştim final zamanı, ne çalışabildim ne de girebildim sınavlara. benim hakkım ne olacak? gerçekten bu saçmalığı savunabildiğinize inanmıyorum


  • isimsiz uye  (28.01.19 14:07:02) 
yukarıdakiler hep hoca galiba. Sana katılıyorum. Zaten o kadar sınav hazırlamışsın bir tane daha sınav hazırlamak koyuyor resmen adamlara. Adamların zoruna gidiyor resmen. Yapma o zaman arkladaşım. Sanki babasının hayrına yapıyor. Var böyle bir durum.


  • mekaniker  (28.01.19 14:28:08) 
"çalışana hepsi kolay."

hadi bakim, oyna devam.
  • zgrydn  (28.01.19 15:19:29) 
çalışana hepsi kolay +1

Bu geçirmiyorlar, kabul etmiyorlar, ne yazarsak olmuyor işi biraz yalan oluyor genelde. Büte kalan öğrencilerin de profili belli oluyor. Kişinin notlar ortada. Çok çalışan biri değil yani. Onlar diyor zaten, geçirmiyorlar hiç diye. Ben de büte kalan öğrencilerdendim oradan biliyorum.
  • windowsguvenlikduvari  (28.01.19 15:22:45) 
Bahoho +1
Finalde daha genel olabilecek soruları soruyorlar, bütte daha kıyıda köşede kalmış soruları soruyorlar.
Bir arkadaş var mesela, bazı derslerin finaline hiç girmiyor, böylece finaline girdikleri derse daha iyi hazırlanmış oluyor. Bütüne girdiği derslerden de yüksek alıyor böylece. Ben yapmadım hiç risk almamak için. Bazen mantıklı ama bazen ise mantıksız oluyor. Hocasını iyi bilmek lazım.
  • uyusam iyi olur  (28.01.19 16:15:42) 
Sadece zorlasa sorun yok aslında, Son girdiğim bütte yüzlük kağıt verdim ve 75 aldım


  • Mossy  (28.01.19 21:23:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.