[]

Sivaspor Stadı

Sivassporun zeminini nasil koruyorlar acaba?

Fenerin sahasindan daha düzgün. o soğukta nasıl korumuşlar acaba? stadlarinin üstü kapalı mı?


 
Abi Almanya çok mu sıcak memleket orda nasıl koruyorlar? Hergün cımcıllık yağmur yağan İngiltere'de nasıl cıncık gibi kalıyor? Havayla alakası yok. Tamamen itlik çakallık rant Türk kafası vs gibi iğrenç kavramlar nedeniyle Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin zeminini bok götürüyor.


  • bos gezenin bos ustasi  (27.01.19 19:47:05) 
Sivas'ın stadı alttan ısıtmalı, ilk ısıtma yapılan kulüplerden biri, Sivas'ın stadına sanırım 2008'de alttan ısıtma yapıldı, Fenerbahçe'ye 2010'da, diğerler büyükleri bilmiyorum ama yeni stadları yapılınca onlara da yapılmıştır muhtemelen, Anadolu kulüplerinde zaten ısıtma yok. Sivas coğrafya olarak yoğun kar yağışı aldığı için baya çöküyordu zemini, ısıtma yapılınca o sıkıntı ortadan kalktı. Tabii bir de stada nasıl baktığın önemli. Beşiktaş geçen sezon bi Shakira konserine izin verdi çimler o konserden sonra bi daha düzelmedi.


  • angelus  (27.01.19 19:48:16 ~ 19:57:18) 
stad yeni tesisler yeni ve büyük takımlardan daha iyi stadları var. alttan ısıtmalı.


  • mikahakkinen  (27.01.19 20:27:48) 
Isıtma ile beraber drenaj sistemleri iyi ve bakımlı.


  • mekaniker  (27.01.19 20:31:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.