[]

Geldi yine göçme isteği Norveç/Kanada

Selamlar,

Nasılsınız?

Geldi yine göçme isteği Norveç/Kanada vb. ülkelere sadece hayal kurmak için mi hevesleniyoruz.

Siz naptınız?
Göçtünüz mü?
Göçmeyi denediniz mi?
Nasıl yaptınız?
Neden yapamadınız?


Napcaz ?

 
Gocersem Almanya falan olur.
Kanada soguk. Kistan nefret ederim. Kanada gibi soguk yerde yasayacagima istanbulun 10yil sonraki komple araplasmis halinde yasarim o derece.

Bu zamana kadar gocmeyi denemedim. Bundan sonra deneyebilirim belki. Ama bunu dusunmek icin gec kaldik biraz.
  • stavro  (24.01.19 14:13:01 ~ 14:13:18) 
biz göçtük, daha 1 yıl olmadı. iş ilanlarına başvurup onlara yönelik çalıştık. çok uğraşmak ve pes etmemek gerekiyor.


  • 111111  (24.01.19 14:19:58) 
Denedim, oldu, vizeyi aldım, 2-3 ay içinde Kanada'ya gidiyorum eşimle birlikte. 3 yıl orda kaldıktan sonra vatandaşlık verdikleri için 3 yıl gerekirse McDonalds'ta fln çalışıp vatandaşlığı alana kadar dönmeyi düşünmüyoruz. Çocuk yok. Sonrası duruma göre.

Bu süreçte tanıştığım ve aynı şekilde Kanada'ya göçen insanlar şu an mutlu mesut yaşıyor. En çok 4-5 ay içinde burdaki pozisyonlarının üstü pozisyonlarda iş buldular (burda senior'ken ordan manager oldu mesela 3 kişi, finans, medikal ve makina gibi ayrı ayrı sektörlerde).

Ek olarak, Kanada soğuk ama kuzey ve doğu yakası soğuk, batı yakası soğuk değil, yağmurlu daha çok. Hatta iklimi iyi diye en çok dilenci batı yakasındaymış bu bilgiyi de vereyim :D

Olur da nasıl göçülüyor acebaağ diye merak eden olursa ilgili link aşağıda, içindeki linklere tıklaya tıklaya daha fazla bilgi edinebilirsiniz:
www.canada.ca
  • taurina  (24.01.19 14:24:23 ~ 14:25:07) 
6 ay önce eşimle amerikaya geldik. çok çok tereddüt etrikmtüm düzenimizi bozduk. ama iyiki gelmişiz diyorum şimdi


  • oscar  (24.01.19 19:52:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.