[]

Ankara kuyumcu tavsiyesi

Hatuna yüzük alıp evlenme teklif edeceğim kısmetse, bunun için sizden kuyumcu tavsiyeleri bekliyorum. Atasay, zen gibi markalara para bayılmak istemiyorum. Yüzük tektaş olabilir, pırlanta herhangi bir yüzük olabilir, Yeter ki özgün bir tasarımı olsun. İnternetten araştırdığımda geneli hep İstanbul da olan kuyumcuların websitesine ulaştım. Var mıdır Ankara da sizin bildiginiz, duyduğunuz, bakabilirsin dediğiniz kuyumcu?




 
Eşimin tektaşını Atasay'dan (piyasa fiyatının yarısına) almıştım. Geçen de Zen'den yılbaşı hediyesi olarak kampanyayla pırlanta baget yüzük aldım ona ki Kapalıçarşı fiyatlarından da aşağıdaydı. Yani Atasay, Zen gibi markalar kampanyalar vesilesiyle isimsiz kuyumcular kadar hatta onlardan da ucuz olabiliyor.


  • shangrilla  (21.01.19 18:58:48) 
@shangrilla : tektaş için , karat ,renk ve berraklık yanında verdiğiniz fiyatıda yazarsanız , yarı fiyatına aldığınız şey belkide yarı fiyatına değildi :)


  • bnmzz  (21.01.19 19:02:32) 
@bnmzz, 0,26 karat ve değerleri hatırlamasam da renk ve berraklığı iyi bir yüzüktü. Uluslararası sertifikası vardı. İstanbul'da her sene Atasay'ın çadır günleri oluyor. Öncesinde gidip beğendiğim ve fiyatını sorduğum yüzüğü sitedeki/mağazadaki fiyatının yarısına almıştım. Şu an sitesinde yüzüğü buldum ancak reklam ve fiyat telaffuzu olmaması açısından linki vermeyeyim.

Ekleme: Eşime sordum, karatı 23 ya da 24tü dedi. Özellikleri de şunlar: Renk: G, Berraklık: VS. Fiyatlar uçmuş yalnız. Tam aynı özelliklere denk gelen bir yüzük göremedim fakat benzerlerinin çeyrek fiyatına almıştım ben 4 yıl önce. Vazgeçtim ya sen normal kuyumculara bak bence.
  • shangrilla  (21.01.19 19:14:06 ~ 19:38:06) 
Karumda Boris Diamond var ben orada yaptirmistim. Ozgunluk istiyosan gidebilirsin


  • Take it away honey  (21.01.19 19:38:25) 
(bkz: Roberto bene)


  • dilemma of subscribtionability  (21.01.19 22:54:54) 
@shangrilla : Ben baya gezmiştim yüzük alırken , her ne kadar tektaş almak mantıksız gelsede . Eşim aldığımdan beri parmağından çıkarmadı en azından, oradan kendimi teselli ediyorum

Atasay çadır ürünlerine bakmıştım fiyatı bir nebze uygun oluyor.Ben atasaydanda çok daha uyguna almıştım. Sertifikalıydı aynı şekilde.
@ciagra: Burdada beğendiğin bir yuzuk olursa atıyorum ankamall atasayda şu yüzüğe şu fiyat verdi gibisinden başka şubeden fiyat kırmasını sağlayabilirsin. BUnun içinde gezip biraz piyasayı öğrenmen gerek.
  • bnmzz  (21.01.19 23:44:56) 
hocam kentparktaki kuyumcuları gezebilirsin. diğerlerine göre sanki birazda daha çeşitli gibi geldi bize. kampanya flnda oluyor. oradan almıştık biz. açıkçası vurdum mu göz çıkartan 2 cm yüksekliğindeki tek taşlardan bakmıyorduk. daha böyle kibar şeyler bulduk burda.

bilindik firmalardan alırsan ilerde değişim fln. daha uygun fiyata gelebilir diye düşünüyorum.
  • morcivert  (22.01.19 00:21:35) 
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, dediğiniz mağazaları gezmeye baslayayim ben :) Bilindik firmaların birinden bir set almıştık. 4 defa kırıldı/çıktı/bozuldu değiştirdik, en son lanet gelsin değiştirelim de kutuda kalsın moduna soktular bizi. İşçilikleri berbat ötesi, bu yüzden yerel mağazalara bakmak istemiştim.


  • ciagra  (22.01.19 00:33:13) 
Atatürk Bulvarı Kızılay'da yeri, fiyatlarını incele tek geçerim

Fahri kuyumculuk

www.fahrikuyumculuk.com
  • blackjackkk  (22.01.19 11:11:39) 
Tunalı Pasajı - Ercan Kuyumculuk


  • patates  (22.01.19 15:03:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.