[]

Evde evcil hayvan besleme sorunsali

eksisozluk.com

şu başliğin bi çok entrysini okudum evcil bi hayvanim yok ama hayvanlari çok severim, olan bi eve gitmekle ilgili sorun vsde yaşamam ama şu başliğa yazilan cevaplar bi tek bana mi çok acayip geldi ?

ana avrat küfür eden mi ararsin, insanliğina saydiran mi, arada çok nadir bu söylemin kişisel tercih olduğunu vs söyleyen entryler var onun dışında tüm başlık linç.

tamam herkes evcil hayvanini sever mutlaka ama sanki karşi taraf evcil hayvani olanlara küfür edip hepiniz dişari atin ben gelicem demiş gibi tepki vermek sizce de abartı değil mi ?

 
Iki tur insani da destekliyorum: 1-insan ile hayvani ayri tutan (genelde comar grubu) 2-insan ve hayvani ayri gormeyen

En kotusu bunlarin arasi, zaman zaman burada denk gelirsin:

- Kedi serceyi yakalayip oldurmus yiyecekti agzindan zorla aldim cope attim

- Kedi kus yakalamisti, onu kurtardik, kedi de ac kalmasin diye ona tavuk verdik
  • Traveller  (18.01.19 21:09:32) 
E işte kutuplaşma oluyor bu. Bir taraf kaşıdıkça öbür taraf sjw olup terörize ediyor ortalığı. Türkiye'de son yıllarda trend olan sokak hayvanı sevgisi de bundan kaynaklanıyor.


  • bos gezenin bos ustasi  (18.01.19 21:10:53) 
kutuplaşma +1

başlığı açanın amacı zaten sinir uçlarına dokunmak. bu tür şeylerde bir süre sonra konu dine saydırmaya geliyor sonra seyreyle cümbüşü. maksat zaten üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğundan bırakınız takılsınlar. gerçek hayatta bu tür olayla karşılaşsalar gık diyemeyecek adamlar içlerindeki zehri kusuyor.

ek: yazmayı unutmuşum. ben ülkemizde bu kadar uçta yaşayan (kedi köpek olan evde yemek yenmez diye düşünen) insan sayısının sınırlı oluğunu düşünüyorum. yani bu kadar tepkiyi hak edecek büyüklükte bir insan topluluğu yok zaten ortada.
  • windows95  (18.01.19 21:25:53 ~ 21:27:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.