[]

Bir aydır bağlanmayan internet Kablonet

Yılbaşından önce yaptığım başvuru için hala modemimiz yok bağlantı yapamıyoruz diyorlar. Modemi ben alırsam hemen bağlayacaklarmış fakat şu an modeme o kadar para verecek bir durumda değilim/gereksiz buluyorum. Az önce sorduğumda yine net bir tarih vermediler. Yasal olarak bu durumda ne yapabilirim? Haklarım nelerdir?




 
modeme para verecek durumda olmaman ok ama modemi gereksiz düşünmen biraz garip olmuş. modem olmadığı için internetin yok farkındaysan, o kadar da gereksiz değil demek ki. kablonet sana modemi bedava mı verecekti? sanmıyorum. hatta üstüne üstlük artık vermiyorlar kiralıyorlar. 1-2 senede modemin parasını kiradan çıkartıyorlar ve kullanıcı olarak boştan yere modem kirası diye para veriyorsun. özetle en azından benim gördüğüm modem almayarak kendi kendini mağdur ediyorsun boştan yere. tabii bu da benim görüşüm. yazdıklarımda yanlış bildiğim kısımlar olabilir.


  • washe  (18.01.19 13:21:39) 
Sözleşmeyi feshedebilirsiniz sanırım, ama aslında ben olsam yerlerinde hattı bağlar bağlanmanız için modeme ihtiyacınız vardır der çekilirdim, insaflı davranmışlar bence.


  • atom karincanin torunu  (18.01.19 14:01:23 ~ 14:01:37) 
1 aydır 1 modem tedarik edemeyen firmadan hizmet almaya bayağı kararlısın sanırım? bol şans.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (18.01.19 14:06:10 ~ 14:06:32) 
modeme o parayı vereceksin zaten aylık olarak kesiyorlar parasını. marka model öğren 6 ay taksitle al bir şey. kablonet'in verdiği netmasterların wifi sorunu var çekmiyor bir türlü. o yüzden senin alman işine gelir. yoksa bir de router falan alacaksın çekmiyor bu arka odada diye.


  • argent dawn  (18.01.19 14:07:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.