[]

spor salonunda yapilan ölçümler

Genelde cok dogru cikmiyor diyorlar ama ne kadar fark olabilir ki? metabolizma yasim cok cok yuksek cikti. Egitmen de su tuketimini arttirirsaniz duzelir dedi. Hemen dusebilen bir sey mi bu? Daha once de gittim salona ama metabolizma yasi diye bir sey vermiyordu sanki sistem. ya da cok yuksek olmadigi icin dikkat cekmemisti. Bu isi nasil yoluna sokarim?




 
çok da şeyapmamak lazım bence o cihazları. sonuçta elinize bişey tutturuyorlar sadece, oradan sözde ölçüm yapıyor. ben gerçek bir değer sağladığını düşünmüyorum pek.


  • veritaslibertas  (16.01.19 14:27:19) 
O değerleri before after amaçlı kullanmak gerek. Su, mineral, vitamin, rhr gibi mevzular önemli tabi. Üç dört aya görmeye başlarsın değişimi. Tabi az...


  • alperz  (16.01.19 14:29:22) 
Metabolizma için nispeten doğru ölçümü hastanelerde yapıyorlar. Ayrıca su iç düzelit denecek bir şey değil bu. Düzenli beslenme, protein ağırlıklı beslenme, egzersiz vs vs yaşam şeklini tamamen değiştirererek düzeltebilirsin.
O salondaki cihazlar metabolizmayı doğru ölçemezler zaten, doğru. Sadece elektrik sinyali göndererek sinyalin karşılaştığı dirence göre vücuttaki kas, yağ, su vs oranlarına bakıyorlar ama onda da özellikle yağ oranı hesaplamada hata veriyor. Su ve yağ kütlesini karıştırıyor çünkü.
Benim yağ oranım bel boyun vs ölçerek yaptığım gerçek hesaplamada, cihazın ölçtüğü yağ oranına göre %8 daha fazla çıkıyor, bayağı bir fark var yani.
  • peggy  (16.01.19 15:03:36) 
En az iki saat süreyle, bir şey yememiş, içmemiş, banyo yapmamış, efor sarfetmemiş, terlememiş olmanız gerekiyor. Bu şekilde ölçümler doğruya yakın sonuç veriyor.


  • oguz altun  (16.01.19 15:12:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.