[]

25'' ultra-wide bilgisayar monitörü hakkında

office uygulamalarını çok kullanıyorum özellikle aynı anda iki dosyayı açık tutup birbirine bakmam gerekiyor, LG'nin 25'' olan 21:9 bir monitörünü buldum:
www.lg.com

Fiyatı 730-750 tl aralığında değişiyor, sizce o paraya değer mi?

not: gt1030 ekran kartım var, oyun oynamak istersem yüksek çözünürlük için de yeterli olur mu?

 
27" yada iki tane 24" al


  • crucio  (07.01.19 15:46:37) 
Geniş monitörler bakınca güzel ama kullanışta verimsiz. Mümkünse 2 tane 24 alın. Çift ekranı kullanmaya başlayınca bırakamıyor insan.


  • bahoho  (07.01.19 15:58:06) 
office için son derece ideal. gt 1030 ile bu monitörün çözünürlüğünde oyun oynamak işkence gibi olur. tepki süresi 5ms ve bulamadım ama muhtemelen 60 hz'dir yani bir oyuncunun monitörde arayacağı özellikler değil bunlar, klasik her monitörün özellikleri.

oyuncu yüksek hz'li ve düşük tepki süreli monitör ister, IPS monitör istemez TN ister. bu monitörün oyuncuya çekici gelebilecek tek özelliği geniş ekran olması.

www.asus.com

bunu kullanan bir oyuncuyum ve LG'nin bu monitörü oyun anlamında benim hiç ilgimi çekmedi

ek olarak; ben de iki tane monitör kullanmayı tavsiye ediyorum, office için en ideali o. pencereleri tutup bi kenara koymak vs vs onlar çok yorucu gıcık işler
  • washe  (07.01.19 16:12:28 ~ 16:13:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.