[]

Birine onu istemediğinizi söylemek

Selamlar,

Birine onu istemediğinizi söylüyor musunuz?

Diyelim bir date'iniz oldu. Tanışma amaçlı olsun. Baktınız kişi istediğiniz gibi değil. Ama o görüşmeye devam etmek istiyor.

Ne yapıyorsunuz? İlle söylemek mi gerekiyor? Bu çok kaba bir davranış değil mi? "Pardon ben senden hoşlanmıştım ama sen hoşlanılacak gibi değilmişsin. Aklında olsun hani yanlış anlama."

İlle friendzone'a almalar, mesaj vermeler, böyle mi yapmak gerek?

İnsanlar neden ısrarcı olur? Siz nasıl davranıyorsunuz? Bu konuda yaşadığınız uç örnekler var mı?

Ben erkeğim ama hem erkek hem de kadın tarafından nasıl göründüğünü merak ediyorum. Eyyorlarsanız sevinirim.

Teşekkürler.

 
Bence net olmak iyidir. Çünkü bir yerden sonra iş cevap vermeyerek ima etmeye çalışma noktasına varıyor. "Çok iyi birisin ama ben çok etkilenmedim, seni de kırmak istemem o nedenle açık olmak istedim" demekte bir zarar yok. Herkes net olsa hayat mis gibi olur. (Kadın kişisiyim)


  • lcha  (07.01.19 11:13:38) 
çok iyi birisin demen samimiyetsiz oluyor. görüşmek istemiyorum demen yeterli.


  • prasinos  (07.01.19 11:16:14) 
net olmak +1. görüşmek istemiyorum demek her 2 taraf için de en iyi yol. kimse zaman kaybetmiş olmuyor, böylelikle kimsenin aklında soru işareti de kalmıyor.


  • notinhere  (07.01.19 11:31:44) 
Bazen net bir şekilde ama kırıcı olmadan söylüyorum bazen buluşmaları kabul etmeyerek, konuşmayarak ima ediyorum. Karşımdaki kişinin ısrarına göre biraz da.

Ama 4 ay kadar önce dediğin uç örneğe benzer bir durum yaşadım.

Bulunduğum kurumda bir adam yanıma gelip direkt olarak uzun zamandır beni gördüğünü ve tanışmak istediğini söylerek instagramım olup olmadığını sordu. Ben de hal ve tavırlarından problem çıkaracak bir insan olmadığını düşünerek instagramımı verdim. Ama daha sonraki konuşmalarında çok ısrarcı bir tip olduğunu fark ettim. Konuşmalarından rahatsız oldum ve görüşmek istemediğimi söyledim.

Bundan sonra o kadar çirkinleşti ki, işin sonunda bana hakaretler etti. Sırf çay içmek istemedim diye "her kadın bir kaledir erkek onu feth etmeye çalışır. Ama sen kapılarını kapamışsın. Çok ön yargılı bir insansın" demeye başladı. Zaten böyle laflara uyuz olurum adam gözümde iyice bitti. Laftan anlamadığı için mesajlarına geri dönmedim. Bu sefer bana "adisin, senin her yerin güzel olsa ne olur arkadaş artık sana selam bile vermem" demeye başladı. Birkaç gün üst üste hakaret mesajları atıp ardından "günaydın bugün bir görüşsek mi" falan demeye devam etti. Hala ara ara yeni bir sosyal medya hesabı açıp beni ekler sonucunda ben de onu tekrar engellerim.

Kısacası bazı insanlara net olmak fayda etmiyor. Köşe bucak kaçmak gerekiyor.
  • ruhen hastayim ben  (07.01.19 11:36:02 ~ 11:42:45) 
allah belamı versin benim söyleyemiyorum. kırılmasın gücenmesin derken olan hep bana oldu. hala da oluyor, uç örnek olarak evlilik yaptım.


  • firemanjonny  (07.01.19 11:46:47) 
Cok iyi birisin demeye gerek yok bence.
Kusura bakma ben gorudmeyr devam edemeyrcegim demek yeterlidir bence mesaji almasi icin.

  • stavro  (07.01.19 12:00:54) 
sopiro +1


  • superb  (07.01.19 14:00:12) 
Vay arkadaş ne insanlar varmış.

Ben sallamam. İlgisizlik görünce kadınlar kendi kendine gidiyo zaten
  • Delay Fuze  (07.01.19 18:50:59) 
aradığında açma yazdığına cevap yazma sallamasyon cevaplar ver anlar bazen çok da açık olmamak daha mantıklıdır.


  • kureseltikinma  (08.01.19 13:18:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.