[]

100 bin liraya ne iş yapabilirim istanbul'da

ne iş kurabilirim hiç bi işten de anlamıyorum. çevrem yok ama bir iş kurmam lazım




 
Arac alim satimi yalabilirsiniz ama kadin basiniza kurtlar sofrasi o alan.

Eskiden uzun seneler galericilik yaptim. Destek olabilirim size bu konuda buradan.
  • alfist  (04.01.19 23:16:48) 
Ayrica en azindan yarisi tutariyla giyim uzerine butik acip internetten satis yapabilirsiniz. Hem bildiginiz is olmus olur, hem de o butceyle girilince tutar da. Guzel reklam faaliyeti falan. Iyi butce bence.


  • alfist  (04.01.19 23:19:54) 
giyim her zaman tutan bir şey ama işi bilen birine yaptırın ya da birine ortak falan olun. kendiniz yapmaya çalışırsanız batma ihtimaliniz yüksek olur, profesyonel birileri şart yani.


  • candide  (04.01.19 23:24:03) 
Ben şunu gördüm, ticaret tecrübesi olmayan insanlar belli bir miktar parayla birden ticarete gidince genelde zararlı çıkıyor. Ben olsam döviz/altın/arsa alırdım, siz bilirsiniz tabii.


  • sys coyg  (04.01.19 23:38:54) 
duruma gore degisir. eger bu para ile cok acil kaznc elde etmek gerekmiyor ise bir startup kurup simdilik kulucka merkezinde cok ufak bir giderle isin ilerleyip ilermeyecegine bakardim.

aslina bakarsan konvansiyonel bir is yapmayi dusunuyor olsam bile bunu startup kulturunde gerceklestirirdim.

cevre cok cok onemli is bilmekten daha onemli diyebilirim. konu ne olursa olsun once cevre edinmek sart. ecnebiler buna da network diyorlar.
  • orpheus  (04.01.19 23:39:17 ~ 23:44:30) 
Arastir incele, sana mantıklı gelen bir iş bul. Ama sakin para yatirma. O alanda maasli bir ise gir, isi öğren. Muhtemelen öğrendikten sonra davulun sesinin uzaktan hoş geldigini anlayacaksın. Bu arada parani dolar-altina cevirip bankaya yatır.


  • herhaltibiliyoring  (05.01.19 00:24:31) 
güzel bi yerden simit tezgahı kapatın.


  • zetina dikis makinesi  (05.01.19 00:43:58) 
Uslaya ya da msaya gidip bi workshoptan ders alın ve onla ilgili dükkan açın

Mesela b blok sadece cheescake yaparak para kırıyor
  • hakyememyemekyerim  (05.01.19 00:58:55) 
Sürdürülebilirliği sağlayacağınızı düşünmüyorum. Macera aramayın. Banka faizleri yüksek, sermayenizi mevduatta değerlendirirken ne yapmak istediğinize karar verip o işte ustalaşmaya çalışın. El tavsiyesiyle iş tutulmaz.


  • hepbiarayisicinde  (05.01.19 01:09:22) 
1- ne is yaparsan yap bilmedigin isi yaparsan batarsin. bildigin isi yaparsan ne yaparsan yap kazanirsin.

2- ticaretten anlamiyorsaniz yada yatkinliginiz yoksa bildigin isi yaparsan da batarsin.

bu iki madde altinda ve verdiginiz bilgilere dayanarak o paraya dokunmamaniz sizin icin en hayirlisi olacaktir.
  • crucio  (05.01.19 02:02:26 ~ 02:04:33) 
ekonomik olarak darlık dönemindeyiz. neredeyse tüm firmalar küçülmeye gidiyo ve az çok krizin patlaması için seçim beklendiğinin hesabını herkes yapıyo. yapabileceğin en faydalı iş ticaretten uzak durmak olur çünkü istanbul zaten kurtlar sofrası ve en güçlülerin bile ayakta kalmakta zorlanacağı bi ekonomide bence kendini yıpratma.

he ille ben bi iş yapmak istiyorum diyosan da düşük bütçeli kesime hitap eden bi işe girişmeyi dene çünkü lüks tüketime dayalı ekonomi yakında hayal olacak.

bi tavsiye verebilirim ancak bu benim kendi fikrim olduğu için özelden yazman durumunda belki bi miktar bilgi alışverişinde bulunabiliriz.
  • johnnie w lker  (05.01.19 03:04:27) 
Nisantasinda Solarium Merkezi ac.


  • perfectum  (05.01.19 03:07:30) 
Cebindeki para kadar bir butce dusunme. Yani 100bin liran varsa 100bin liralik ne is kurabilirim diye dusunme. Tamamini butcen olarak dusunme, tum parayi gomme.


  • stavro  (05.01.19 08:35:08) 
Öncelikle elinizdeki para TL cinsinde ise vadeli mevduata da bağlamak istemiyorsanız hemen döviz alın.

İkinci olarak Kosgeb'in grişimci destekleri var. 50 bin TL geri ödemesiz hibe, 100 bin TL de geri ödemeli destek alabiliyorsunuz. Kadın girişimciler bu destekler için daha öncelikli ve avantajlı.

Kosgeb kaydınızı yapınca sizi birkaç ay süren bir eğitim programına kaydediyorlar. O eğitimde iş planı yapmak, şirket kurmak, pazar araştırması, temel muhasebe vs. gibi temel bilgileri öğreniyorsunuz. Ayrıca eğtitim sonrasında yapacağınız işe karar verip iş planınızı oluşurup başvuruyorsunuz. Bu sayede hem daha bilgili şekilde, hem de daha düşük bir mali riskle girişimcilik kariyerinize başlayabilirsiniz.

www.kosgeb.gov.tr

Buradan bilgi alabilirsiniz.

Ama dediğim gibi acele etmeyin. Şu an tecrübeli girişimciler bile yeni yatırım yapmıyor. Faiz yüksek, nakit para az vs. Piyasa çok riskli. Paranızın döviz veya faiz geliri ile muhtemelen kuracağınız işten daha çok kazanırsınız şu an. Bu süreçte bol araştırma yapıp bilginizi arttırmmanızı öneririm.
  • otonomo  (05.01.19 08:54:54 ~ 08:56:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.