[]

İstanbulkartı yenilemeyi unuttum?

Arkadaşlar istanbulkartım süresini uzatmayı unuttuğum için bugün tam tarifeye geçmiş. Biletmatiklerden herhangi bir işlem yapamıyorum. Yarın başvuru merkezine gideceğim ama benim yeni kart mı çıkartmam gerekecek, yoksa eskisiyle devam edebilecek miyim?

Şimdi sıkıntı şu ki; sgk'ya kayıtlı olan ve 20 yaşından gün almış öğrencilerin öğrenci akbili çıkartma şansı yokmuş, bu olay doğru mu? Bende her ikisi de var. Okula gidip gelmem 6 vesayet, buna bir de işyeri eklenince günde 8-9 kere bu kartı kullanmam gerekiyor.

düzenleme: Ben olayı biraz yanlış anlamışım. 2. paragrafta sorduğum soru açık lise için geçerliymiş. uyaran @namandigurai nickli üyeye teşekkürler.

 
vizeleme yapıcan sadece. 5 tl çekiyo karttan güncelleniyo. akbil yükleyen herhangi bi yerde yaptırabilirsin.


  • spirit crusher  (01.01.19 22:01:05) 
içinde 5 lira varken herhangi bir dolum makinesine okut, makine soracak zaten vizeleme yapılsın mı diye. tamam diyeceksin o kadar.


  • hadsafhada  (01.01.19 22:04:08) 
Son günü yok vizeleme işlemini biletmatik veya bayilerden yapabilirsiniz. Doğru mu dediğiniz olay açık ilköğretim ve açık lise öğrencileri için geçerliymiş.


  • namandigurai  (01.01.19 22:17:06) 
yeni nesil küçük makineler vizeleme yapmıyor, eski nesil büyük dolum makinelerinden yapabilirsin.
şunu bulman lazım yani.
pbs.twimg.com

şunda olmuyor.
lh3.googleusercontent.com
  • Bruce  (01.01.19 22:24:00) 
Ben de unuttum. :D Makineden yenilemenin bi deadline i yok muydu 31 12 18 vs gibi?


  • perfectum  (01.01.19 22:25:59) 
Ben farklı şehirdeyim, geçen sene atılan mesajdan beş ay sonra istanbula gittim, yine de oldu makineden.


  • bitse de gitsek  (01.01.19 22:45:22) 
Kadıköy rıhtımda otobüs duraklarının oradaki biletmatiklerden oluyor. Havaşın kalktığı yerde


  • jiletimigetirin  (01.01.19 22:53:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.