[]

kredi kartı

bugüne kadar hep peşin harcadım kredi kartlık bir şey olunca yükleyip öyle harcadım onunda limiti 300tl idi zaten.

ama artık biraz sıkıntı yaşamaya başladım özellikle bazen para falan çekemiyorum her yerde atm olmuyor vs.

bir kredi kartı en azından yanımda dursun diyorum.

maaş garanti'ye yatıyor onun kartlarına baktım.

www.garanti.com.tr

Bonus American Express ne ise sanırım en çok avantaj onda var.

en çok harcama seyahat, araç kiralama, yakıt, dışarda yemek ve doğal olarak internet alış verişi tutuyor. ayrıca yurtdışında da bir sorun çıkarmaması lazım tabi.

en mantıklı kart hangisi?

diğer bankalarda da çeşitli hesaplarım var.

 
300 tl limitli karttan sonra Bonus American Express alabileceğine inandın yani?


  • çok hızlı 2 ile çarpabiliyorum  (01.01.19 21:48:33) 
parasıyla değil mi? :)


  • dedim dedim de kime dedim  (01.01.19 21:51:52) 
ATM kartı kredi kartının geçerli olduğu her yerde kullanılır. Nakit yoksa kredi kartı almak yerine ATM kartı (Özünde debit kart) kullanabilirsin. Yok param olmadığı da oluyor, harcamalarımı bir süre erteleyecek bir şey olsun diyorsan her bankanın zorunlu olarak sunduğu aidatsız kartlar var; Garanti'de Flexi sanırım bu şekilde alınabiliyor. Hem kredi kartın olur hem aidatla falan uğraşmazsın. Amex kart bana sorarsan çok gereksiz hem de pahalı.


  • salihdt  (01.01.19 22:04:49) 
boşuna kart aidatı verme. kampanyaları takip etmek şartlarını yapmak çok zor. aidatsız kartlar var. çoğu kampanyaya dahil de oluyor.
-axess free
-bonus flexi
-world eko
  • xrated  (01.01.19 22:06:43) 
en çok avantajı olan kartın yıllık ödemesi de en fazla olur. garanti gibi bir bankanın kredi kartını kullanmak istemek biraz delilik.

ben enpara kredi kartı kullanıyorum. puanmış, milmiş ilgimi çekmiyor. herhangi bir ödemesi vs de yok. mis
  • washe  (01.01.19 22:07:39) 
derdin yaninda nakit olmamasi ise kredi karti degil banka karti kullan. hem kredi kartina aidat verme hemde icinden cikilmaz bir girdaba bulasma. yok illa kredi karti istiyorsan aidat istemeyen bir kart cikart(enpara, cepteteb vs). eger yurtdisinda da kullanacaksan doviz ekstresi destegi olan bir kart kullanman daha iyi olur(cepteteb'in ve garantinin var). eger yurtdisi senin icin onemliyse transferwise'a bakmani oneririm. kart aidati yok. kurlari butun bankalardan daha iyi. kredi karti gibi borc girdabina bulasmak yok. asagidaki refli linki kullanirsan ilk 500GBP'ye kadar olan islemlerde ucret de yok :)

transferwise.com
  • crucio  (01.01.19 22:34:58) 
Oncelikle alma. Alirsan alisirsin. Alisinca da onun sonu yok. Normalde yillardir 300 falan ekstre odeyen benim su an 16bin tl borcum var. Limite verdim coskuyu bu ay 5bin daha artar.

Ha illa alacaksan avantajli kart kovalama, 3 kurus bonus veriyor onu da 40 tane sartla veriyor.
Sonra 150 tl aidat oduyorsun. Geri almak icin telefonda yalvariyorsun.
Hicbisey vermesin bisey de almasin. Mil falan zaten komple yalan isler.
Seyma subasi gibi harcarsan biseyler veriyor.
  • acemi  (02.01.19 00:06:14) 
Amerikan express alma zaten, bir çok yerde geçmiyor. Çok fazla komisyon kestiği için işyerleri pos cihazını AE kartlara kapattırıyor, ben de kapattırdım.

Kaldı ki denildiği gibi aidatı yüksek bir kart ile uğraşma, ücretsiz olan kartlardan al.
  • John Bloor  (02.01.19 10:05:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.