[]

Göz kalemi sorusu

>>Aşağıdaki görseldeki kalemi aldım da. Ben şunun için aldım, gözün alt kısmına sürülen göz kalemlerinden sandım. Yanılıyor muyum? Eyeliner dediğimiz göz kapağına sürülen kalemlerden mi bu? Ben klasik kalıcı bir göz kalemi arıyorum da bu markayı daha önce kullanmıştım.




 
i.hizliresim.com


Link eksikmiş.
  • ırene adler  (31.12.18 21:44:40) 
Gözün alt kısmına da uygulayabilirsin. Ozellikle smokey gozler icin satiliyor zaten blend edilmeye uygundur kohl kalemler.


  • perfectum  (31.12.18 21:56:11) 
Edit: Gözün alt kısmı dediğim göz içi kirpik dibi kısmı.


  • ırene adler  (31.12.18 21:56:45) 
Kirpik dipleri için sürmesi zor olur bence, dediğiniz kalemler böyle olmuyor.


  • ruhen hastayim ben  (31.12.18 22:01:10) 
Böylesi asansörlü kalemler için önyargılıydım, geçen üst göz içine denedim sonra hep göz içi için kullandım ama üzerine normal kalem de geçtim yine de. deneseniz belki sizin de hoşunuza gider, genelde deneme yanılma yoluyla oturuyor bu işler. Eyeliner olarak da çok kolay sürülüyor.


  • mslny  (31.12.18 22:49:54) 
Dediğin amaç için kullanabilirsin.
Ben genelde asansörlü göz kalemlerini eyeliner gibi kullanıyorum.

  • chitosan  (01.01.19 13:14:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.