[]

Ekran Kartı Seçimi

Merhaba
Ekran kartı alacağım.Kafam çorba oldu yardımcı olursanız sevinirim
3D modelleme işleri için kullanacağım. Quardro serisinde elle tutulur kartlar biraz pahalı kalıyor şuan

gtx 1080 ti ve rtx 2080 arasında kaldım. vatanda da güzel indirim var kaçırmayım.
www.vatanbilgisayar.com

bu iki seçeneğe indirdim ama kartların bir sürü versiyonları var
ventus diyor amp! edition diyor.sanırım fan versiyonları bunlar. ikisinin de o.c versiyonları var

bütçe max 5000tl
tavsiyesi olan varsa alırım

 
1080ti ve rtx 2080 arasında kalınmaz


  • her gece yeminler ediyorum  (23.12.18 14:48:34) 
RTX 2080 1080ti'dan daha iyi amma velakin RTX kartları almak için biraz erken olabilir. özellikle RTX 2080ti kartların öldüğüne dair bir sürü haber var internette ve 2080 ve 2070lerde de olabiliyor bu durum internetten gördüğüm kadarıyla. son 15-20 gündür baya azaldı gibi aslında ama hala risk var gibi geliyor bana.

amp!, oc gibi versiyonları asus, evga, MSI, zotac gibi markaların kartları kendilerince overclock ettikleri, ya da farklı tip soğutma teknikleri kullandıkları için kendi verdikleri isimler. sadece overclock ve soğutma değil, kartın pcb'sini yani devrelerin konulduğu kartın yapısının farklı olan modeller de var.

acelen yoksa biraz daha bekleyip 2080 al, acil lazımsa yine 2080 al ama garantisinden vs den emin olduğun bir marka al.

aylardır RTX 2080ti almak için internetteki haberleri vs takip eden birisi olarak tavsiyelerim bunlar.
  • washe  (23.12.18 14:53:35) 
2080ti ilk alanlar 1 2 hafta içinde bozuldu diye baya başvuruda bulundu nvidiaya. Hatta satışları durdurdular bir süre. Sorunlar çözülmüş olabilir bakmak lazım. 2080lerde sorun var mı bilmiyorum. 2080ler teknolojik olarak daha yeniler. Kart türleri olarak soğutmalarda ve oc performanslarında farklar var. Garantisi uzun kart almak en iyisi bence. Çünkü hayvan gibi performans alacağınız için uzun süre kullanırsınız. Satmak istediğinizde garantili kartı satmak daha kolay olacaktır.


  • bahoho  (23.12.18 14:56:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.