[]

abd turist vizesi

yakında vize randevum var daha evvel görüşmeye (özellikle yakın zamanda gidenler) gidenlerden fikir almak istiyorum.

30 yaşında yüksek lisans öğrencisiyim. 1.5 yıldan fazladır yemek fotoğrafçılığı yapıyorum. daha evvelinde restoranlarda çalışıyordum. gastronomi mezunuyum yuksek lısansımda aynı bolumle alakalı. tez yazıyorum şuan ve tezim istanbul ile new yorkun göçmen mutfakları uzerındekı etkısı.

2 defa almanyadan schengen aldım. son vizemin geçerliliği ekim ayının ortasında bitti. 6 avrupa ülkesinde bulundum.(hollanda almanya fransa belçika lüksemburg danimarka)2 vizede pasaportumda duruyor. banka hesabımda 7000 dolar gösterdim yazılı olarak bankadan aldım. bölüm başkanı/tez danışmanımdan ve dersime giren başka bir bölüm başkanı aynı zamanda dekan yardımcısından referans mektubu aldım.

not ortalamam 3.55.

ds160 formundaki seyahat planınız var mı kısmında gitmeyi planldığım 30 yeri yazdım. zaten new yorka gitmem gerek. 20 gün kalacağım. upper west side kısmında otel tuttum.

sizce neye dikkat ederler ve şansım nedir?

 
bordrolu devamlı işin, burada tapulu mal mülk yoksa alma şansın düşüyor özelikle öğrenci resmi işi olmayanları göçmen şeklinde değerlenirirler. Şansını dene tabi.


  • basond  (23.12.18 14:32:12) 
şu arkadaşla durumumuz benzer ama yinede sormak istedim
eksisozluk.com

  • hayvan gibi yazar  (23.12.18 14:37:52) 
ogrencı olduğunuzu belirtin ama tez ile ilgili çok bilgi Vermeyin.

Not ortalamasını görmek isterler büyük ihtimalle. benden istedikleri 2 seyden biri o olmustu.

vizeli pasaportlar da görmek istedikleri diğer şeydi.

Fazla kasmayın. alırsınız bence. ben ogrencı (on lisans) durumunda 2000 dolar ile almıştım. bi not ortalamama baktıklar, bi de eski vizelerime (uk)
  • allanpoe  (23.12.18 15:57:29) 
ds160 da şuan ki işiniz kısmında öğrenci yazıp bilgilerimi verdim duties kısmı var altta bildiğin gibi oraya yuksek lısans bolumumu yazıp ıngılızce olarak zıyaetımın bır nedenının de tezımle alakalı olan new yorkdakı gocmenlerın yemek kulturu oldugunu yazdım.

transkrıptımı kapalı zarfta aldım. muhurlu olarak. 1 2 dk da neler olacak merak ediyorum.
  • hayvan gibi yazar  (23.12.18 21:30:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.