[]

Online piyano öğrenmek ?

Herkese merhaba. Uzun zamandır piyano öğrenmeyi hep istemişimdir fakat şu zamana bir türlü olmadı. Şimdi dijital piyano alıp artık bu isteğimi daha fazla öteleyeyim diyorum fakat bulunduğum şehirde çok fazla adam akılllı kurs veren yer yok. Belki güzel sanatları fakültesindeki hocalar özel ders verir ama çok mu uzatırlar gerçekten verirler mi bilemiyorum altan... Yaklaşık 10 yıldır gitar çalıyorum ve YouTube üzerinden acaba bunu öğrenebilir miyim diye merak ediyorum. Özellikle birisi var 80-90 tane 15-20 dk lık dersleri var en başından anlattığı. Beyer' den anlatıyor.

Sizin görüşleriniz nelerdir ? Sizce kendi başıma öğrenmem mümkün mü ? Piyanist oluyum demiyorum tabi ama hiç bilmediğim bir enstrümanda da tekniği yanlış oturtmak da istemiyorum. 1-2 ay kursa gidip devamında kendim mi yapsam acaba ?


 
Simplypiano app yıllık üyelik 240₺, denendi %100 çalışıyorz


  • duseyazar  (20.12.18 13:13:49) 
@duseyazar Durduk yere masrafa soktun beni de :) 1 yıllık abonelik için 180 Tl, cepteteb sayesinde de -15 Tl daha toplamda 165 Tl ye abone oldum. İlk 1 hafta deneme sürümüymüş 1 hafta içinde iptal edebiliyormuşuz. Hala kafamda soru işaretleri var değer mi acaba diye. Ne zamandır abonesin kullanımını değerlendirebilir misin ?


  • amanos  (20.12.18 22:39:10) 
Benim iki ay oldu. İkinci el bir org aldım 300 liraya. 540₺ yatırımla başladım özetle :)

Günlük olarak pratik yapmayı hatırlatıyor ve bilale öğretir gibi, uygulamalı bir şekilde çalıştırıyor. Sıfır nota ve enstrüman bilgisiyle başladım, şu an 260 notalı şarkının 250 notasını çalıyorum 10 tanesi kaçıyor :)

Solo ve akor öğrenmek isteyenler için iki ayrı modül var. Ben solodan yürüdüm. Basit klasik parçalar ve pop şarkıları aştım, ed sheeran perfect çalıyoeum hayli keyifli. İlerde hayvani klasik prçalar var, onları sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • duseyazar  (21.12.18 01:34:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.