[]

change org'da imza toplayınca ne oluyor?

tam olarak ne oluyor? Bakanlık oooo amma kişi imzalamış dur şunu düzeltelim falan mı diyor? bunun olayı tam olarak nedir gerçekten merak ediyorum.




 
Benim açtığım duyuru aklınızda bu soruya neden olmuş anlaşılan... açıklamaya çalışayım.
Orada önemli olan sayı değil farkındalık yaratmaktır. Karşı durduğun bir şeye ses etmektir, tepkini koymaktır.
X kararına tepkilisin evde oturup eleştirince eline bir şey geçiyor mu ya da çevrene, yetkililere sesini duyurmuş oluyor musun? Olmuyorsun.
Bu bağlamda Change.org tepkini gösterme platformudur.

Buradaki tepkilerle başarıya ulaşmış bir çok kampanya oldu, ulaşmayanlar da oldu elbette.
Başarıya ulaşanların birkaçı;
-Evlat edinme yaş sınırı; www.change.org
-Yurtlardan ayrılma yaş sınırı 20'ye çıkarıldı; www.change.org
-Görme engellilere özel ev eşyaları üretilmeye başlandı; www.change.org

Ve diğerlerine buradan bakabilirsin; www.change.org
  • livaneli kadir  (19.12.18 23:59:16) 
Bu tarz siteler çok zararlı. İnsanlara bir şey yapmış hissiyatı veriyor, böylece asıl yapması gerekenin önüne set çekiyor. İnsanlar bu gibi sitelerle vicdani sorumluluğunu üzerinden atıyor, bir nevi gaz alma.


  • biravekahve  (20.12.18 00:00:30) 
Hiçbir şey olmuyor.
Kampanya bitince ilgili yerlere sonucu e posta atıyolar.

Komplo teorisyeni degilim ama o sitenin asil amaci toplum reflekslerini depolamak ve şirketlere-kapitalist devletlere satmak
  • kirmizi baslikli mario  (20.12.18 00:10:06) 
sir kapisi tahribati yaratiyor bence de.

sir kapisi dizisinde de "dua et her sey cozulur, mucizeler olur" algisi yaratiliyordu ama gercek hayat oyle degil.

burda da "sanal imzaat her sey duzelir" durumu olusuyor ama bi halt oldugu yok. gercek hayatta 10 kisi toplanip o sorunu cozmek icin efor sarfetse daha cok yol kat eder.
  • brkylmz  (20.12.18 00:10:17) 
31 yaşındayım, çoğunun yaşı kadar internet geçmişim var bir kere olsun daha girmedim.

En sevmediğim şey izin verilen duvara afiş ve grafiti yapılmasıdır. Madem tepkilisiniz gider ilgili bakanlığın anasayfasını hackler text atarsınız, entry silersiniz, pornhub'a fetöcü fotoğrafları koyarsınız. Anarşik olmak lazım.
  • bos gezenin bos ustasi  (20.12.18 00:25:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.