[]

Lounge Bistro Pub

Aşağıdaki mekanlara kaçınız gibip ne kadar harcıyorsunuz

Happy Moons
Big Chefs
Big Mamas
Midpoint
Kırıntı
Wagamama

Fiyatlar uçuk ve enflasyon ile topkeyün mücadele logosu bile var bence gereksiz pahalı olan yerler.

 
arada akşam yemeği yemek için midpoint'e gidiyorum.50-100 papel gibi bir şey tutuyor.


  • datnet  (19.12.18 11:48:49) 
arada midpointe tatlı ve yemek için giderim. big chefs'e de yemek için gidiyorum çok nadir. iki kişi 100-150 arası tutuyor.
big chefs gereksiz pahalı evet, porsiyonlar da küçük. çok lezzetli de olmuyor yemekler.
midpoint'te yediğim bir kaç tatlı var ama, beğeniyorum, değiyor bence.
  • veritaslibertas  (19.12.18 12:04:05) 
Ben seceneklerim arasinda midpoint varsa hep midpoint’i seciyorum. Hizmet kalitesi ortalamanin uzerinde oldugundan genelde surprizle karsilasmiyorsun. Malzeme kalitesine gore de normal bence fiyatlar.


  • lynda.com  (19.12.18 13:48:09) 
hiçbirine gitmem, bazen ablamın iş çıkışında kırıntı'ya gidiyoruzo istediği için, ben isteyerek gitmiyorum. gereksiz fiyata lezzetsiz, parasını hak etmeyen şeyler sunuyorlar. aynı paraya(hatta daha ucuza) gayet lezzetli şeyler yenebilecek restoranlar var.

ama neden iş yaptıklarını anlayabiliyorum, hem fiyattan dolayı herkes giremediği için "izole" bir ortam sunuyor hem de insanlar nerede ne yenir telaşıyla uğraşmak istemiyorlar. yine de; damağına iyi davranmaya özen gösteren insanların tercih edeceği yerler değiller.
  • Bruce  (19.12.18 14:39:01 ~ 14:39:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.