[]

eğlence anlayışınız nedir ve nasıl?

gerçekten ne şekilde ''eğleniyorum ben'' duygusuna kapılıyorsunuz?

bar disko kafe?

evde sıcak çay içip müzik dinlerken?

Maçlar olsun kompetizyon olsun

arkadaşlarla muhabbet ederken?

bilgisayar ve güzel bir oyun?

sosyal medya?

not: iş bu soru insanlar gerçekten bar disko'da eğlenebiliyor mu diye merakımdan açılmıştır daha sonra genelleme ihtiyacı hissedilmiştir.

 
Canlı müzikte çok eğleniyorum ben eşlik edeceğim türkçe pop 90lar boyle bağıra bağıra söylediğim sonunda da masaya çıkıp oynadigim zaman. Ahah.


  • kafanguzelolmus  (15.12.18 11:23:53) 
Ayda bir iki kez arkadaşlarla lisenin lokalinde içeriz mesela, inanılmaz ötesi eğlenceli olur, gırgır şamatadan geçilmez. Ama dans etmeyi de seven bir grup olarak Taksim'in altını üstüne getirmişliğimiz çoktur, hala da o şekilde takılmayı seviyoruz. Eskiden ilerde sıkılacaksınız yorulacaksınız bu hayattan diyorlardı yav he he diyorduk, sıkılmadık yorulmadık, eğleniyoruz. Bu demek değil ki hafta sonunu battaniye altında film izleyerek geçirmek bize göre değil; duruma göre değişiyor.

Ne çok bizli konuşmuşum yav. Tek başıma bir eğlence anlayışım yok herhalde :D Tek başımayken genelde dinlenirim hacı, uzanırım falan.
  • fırt  (15.12.18 11:34:51) 
2, 4 ve 5.


  • Amaranta ursula  (15.12.18 11:38:55) 
Club'a gitmeyi seviyorum hayvan gibi tepiniyorum. Elektronik müzik dinlemeyi çok seviyorum en büyük hayalim umf ve tomorrowlande gidebilmek olduğu için baya baya eğlenebiliyorum. Eğer cluba tek giderseniz ve sadece sallanan kişilerden olursanız zaten eğlenemezsiniz.
biz arkadaş grubuyla clubda olan clubda kalır felsefesiyle aşırı eğlenebiliyoruz.
Bilgisayar oyunlarıyla hayatım geçtiği için eğlenmesem oynamazdım diye düşünüyorum.
Kafelerde takılmayı genel olarak sevmiyorum çaya 3 lira verebiliyorum ama vermek istemiyorum keriz miyim diye sorguluyorum.
Neyse, eğlence anlayışım biraz bencilce olabilir. Grubun düşüncesine göre değil kendi düşünceme göre eğleniyorsam o işi yaparım. eğlenmiyorum diye sırf arkadaşlarım var diye bilardo oynamayı sevemem mesela. Kimine göre boktan olabilir benim düşüncelerim ama zaten eğlenmenin amacı kişisel tatmin değil mi?
  • bahoho  (15.12.18 11:46:15) 
sosyal medya ve maçlar hariç diğerlerinin hepsinde eğlenebilirim.


  • washe  (15.12.18 11:50:44) 
Ps oyunları oynuyorum, spor müsabakaları, eğitici öğretici videolar falan izlemeyi, müzik dinlemeyi seviyorum. Kafe bar vb ortamlar rahatsız ediyo. Kalabalık oluyo.


  • Delay Fuze  (15.12.18 11:59:32) 
ara ara arkadaş grubumla toplanıp içlerinden birinin evinde takılıyoruz. benim eğlence anlayışım evde takılmak anladığım kadarıyla. dışarıya çıkınca sıkılıyorum.

dedikodu+alkol+sigara
  • nice tnetennba  (15.12.18 12:09:18) 
bulamiyrum. hiçbiri tam değil, ama hepsi bazen deneniyor.


  • neynep  (15.12.18 12:10:55) 
Valla 1 sene önceye kadar disko/bar ortamları acayip eğlendiriyordu. Girmediğim delik kalmamıştı ama şimdi arkadaşlarla boş boş bile olsa oturmak daha eğlenceli geliyor. Toplanıp gülmek, geyik yapmak daha keyifli. Haa yine gitsem eğlenirim ama eskisi gibi kovalamıyorum mutlaka gitmem lazım diye.


  • eazy  (15.12.18 12:16:40) 
Ağa şöyle bomboş birkaç gün olacak kuzenimle geçeceğiz evde boş boş oturup birbirimize saracağız. Ne bugünü düşüneceğiz ne de yarını. Ne kahvaltı yapalım diye kalkacağız ne de akşam yemeği, her şey akışına göre olacak yani. Akşam üstü de birbirimizi kandırıp hava alma bahanesiyle çıkacağız, kendimizi tekelin önünde bulacağız. O mezeler için malzeme bulacak ben bira/rakı/viski seçeceğim. Sonra bir bakmışız masa kurulmuş, müzik açılmış biz içiyoruz. Sohbet muhabbet akıyor, her yudumda her kadehte biraz daha güzelleşiyor kafamız ama durmak yok. Sabaha kadar sürecek bu ortamı bilmeden(!) kurmayı, o sohbeti muhabbeti, yaşadığım kafayı seviyorum. Kuzenimin kafa s.ken bazı konuları yoksa işte o gün eğlenmiş sahiden olurum.

Bu demek değildir ki ortamlar falan eğlenceli değil ama eğlencelisi bu yani. Öyle işte.
  • zxcd  (15.12.18 12:25:31) 
Hepsi.


  • [GODDARD]  (15.12.18 12:50:07) 
hepsi? hala bitmedi mi su "kulupten ne anliyorlar ben dizi izleyerek battaniyemin altinda cok mutluyum" ezikligi ya? kendi tercihini baskalarinin gozune sokmak isteyen kisi eglenme biciminden bagimsiz olarak kendini yetersiz hisseden bir eziktir, bu kadar basit.

yeri geliyor sosyal medyada sacmasapan seylere bakarak kafami bosaltiyorum, yeri geliyor arkadaslarimla oturuyorum, bazen battaniyemi kafama cekip film izliyorum, denk gelirse partiye veya konsere gidiyorum yani sadece birinden keyif almak zorunda degiliz bunlarin. kulube giden insanlar da kulupte yasamiyor, bir gece kulupteyse ertesi gece yataginda kitap okuyordur belki?
  • der meister  (15.12.18 15:32:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.