[]

Hamamböceklerinin kökünü kurutacak ilaç?

Merhaba arkadaşlar. Evde hamamböceği türedi. Bu böcek yemleriyle detan maxi kombosu yapmayı düşünüyorum. Evde kedimle beraber yaşıyorum. Yani ona zarar vermeyecek onu zehirlemeyecek bir çözüm gerekiyor. Lütfen yardımcı olun, sinirden elim ayağım titriyor sabah beri.




 
Bayer’in k-othrine diye bir hamam böcegi ilaci var. Zirai ilaç satan yerlerde bulabilirsin. Toz halinde pakette, sprey şişesinin içinde su ile karistirip dip bucak her yeri bununla fisfisliyorsun bir kere. 2 saat evi terk et döndügünde ölüleriyle karsilasacaksin :) aslinda bize satan adam insana zarari olmadigini söyledi ama ne olur ne olmaz disari cikmistik. Bir yildir bir tane bile görmedim. www.haseremarket.com


  • gusano  (15.12.18 09:16:31) 
Kedinizin onları avlayıp yiyor olması lazım, onun için ciddi bir protein kaynağı değil miydi bunlar?


  • John Bloor  (15.12.18 09:25:19) 
k-othrine zarar vermesin kedime? evin içinde geziniyor. gerçi ilaçlarken odaya kapatırım ama çıkınca yalarsa ilaçlanan yerleri zehirlenebilir.


  • the master of apprentices  (15.12.18 09:41:01) 
k-othrine çok etkili bir ilaçtır ancak merak edip araştırdım bende :

environmentalscience.bayer.com.tr

burada hayvan yemlerinden uzak tutulmalıdır diyor. tabi biz hamamböceklerini yemediğimiz için insanlar adına sorun yok. (tabi uzakdoğulu değilseniz) Ancak kedi ölü hamamböceğini yer mi? Siz ölü böcekleri temizlersiniz, böcek tekrar gelir, zehirlenir ve ölür, ardından kediniz yer mi? Bu k-othrine için değil, tüm ilaçlar için geçerli.

Ben icon-cs de öneririm. İkisi de çok etkili böceklere.
  • o kadar da degil aga  (15.12.18 10:13:38) 
valla savaş başladı. o zaman bi tane sprey bir de jel alayım. kedimi de uzak tutayım. bilemedim :(


  • the master of apprentices  (15.12.18 10:54:42) 
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama grnelde belediyelerin ilaclama ekipleri oluyor. Evi ilacliyor ve bir ay sonra ikinci ilaclama icin geliyrolar.ucretsiz olarak bu isi yapiyorlar diye aklimda kalmis veya cok cuzi bir ucret aliyorlar.


  • nax  (15.12.18 14:38:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.