[]

kıbrısta telefon hattı kullanımı hakkında ?

arkadaşlar haftasonu kıbrısa gideceğim.

orada sanırım gsm operatörlerimizi kullanamayacağız ?

ne yapmak gerek?

cuma, c.tesi ve pazar orada kalacağım.

hattım vodafone, orada ne mobil veri ne de konuşma yapamaz mıyım ben şimdi mevcut paketimle ?


cevaplarsanız çok sevinirim.

edit: arkadaşlar vodafone yanımda uygulamasından yurt dışına kullanımı açık hale getirirsem mevcut paketimi kullanabilir miyim? ekstra ücretlendirme mi yapılır?

yani mevcut paketimi orada devam ettirmek için ne yapmak gerek ?

 
  • apdulera  (13.12.18 10:57:38) 
Kıbrısa gitmeden önce yurt dışı kullanıma açarsan türkiye hattını kullanabilirsin ama internetini kullanmamanı tavsiye ederim standart pakette anında biter cepten yemeye başlarsın, gsm operatörlerinin yurt dışı paletleri var onlardan satın alabilirsin.


  • solo  (13.12.18 11:59:29) 
sadece yurtdışına açarak mevcut paketinle yapamazsın. dakika ücreti ya da internet için byte/mbyte ücreti neyse onu yansıtırlar ek olarak faturana.

red tariflerinden birindeysen günde, 24,90'a; normal faturalıdaysan 27,90'a pasaport diye bir şey tanımlatıyorsun. mevcut paketinle bu şekilde kullanıyonuz.

ya da otelin wifi'sinden girip whatsapp üzerinden iletişmeye çalışacaksınız. ancak kıbrıs 'ta wifi biraz sıkıntılı.
  • jugador  (13.12.18 14:35:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.