[]

bi' hediye sorusu!

selamlar,

efenim malumunuz yılbaşı yaklaşıyor, ben de sevgili kişisine ufak bir hediye almak istiyorum.

DUR DUR, GİTME HEMEN! bu bir -ne hediye alayım?- sorusu değil.

kadın, erkek fark etmez; sizin hediye etmek istediğiniz ya da hediye olarak almaktan mutlu olacağınız şeyler nelerdir acaba?

belki biriniz bana da ilham kaynağı olur. teşekkürler. :)



*tikler geç de olsa gelecek.

 
Kar küresi.


  • pike  (11.12.18 22:30:19) 
erkeğim, güzel bi kalem (mümkünse dolma kalem) alsam herhalde mutlu olurum.
karşı cinse de kolye alırdım sanırım.

  • lata  (11.12.18 22:30:28) 
çorap.


  • Amaranta ursula  (11.12.18 22:33:43) 
Somut bir hediye istemezdim galiba. Yılbaşı gecesi havai fişeklerin altında olmak isterdim. Bir de kar yağsa hafiften unutulmaz olurdu.

İlla somut cevap istiyorsan aynı aşk kitabını okuyup yorumlamak güzel olurdu.
(Bu da somut olmadı galiba :( )
  • dont eat me  (11.12.18 22:37:16) 
kolye alınsa hoşuma giderdi.


  • tabirimekruh  (11.12.18 22:42:43) 
ben de kolye diyorum


  • candide  (11.12.18 22:43:50) 
kol saati


  • karayel  (11.12.18 22:47:39) 
Kadın olarak söylüyorum;
Zarif, sade bir Kolye,
chamber of secrets ingilizce baskısı,
bere,
Kar küresi <3
Düz Beyaz svitşört
  • helena  (11.12.18 22:52:41) 
Yilbasindan bagimsiz olarak konuşuyorum, tişort, kravat ve gömlek hediyesinden artik tiksiniyorum. Gonlumden gecen hediye ise, doğa icinde sakin bir yerde 2 gün otelde kafa dinlemek.


  • nhtzmc  (11.12.18 22:53:25) 
ben kadın kişisiyim. kolye alınsa hiç hoşuma gitmezdi. iç çamaşırı olabilir. panduf olabilir. kupa, çorap, tatlı, şiir kitabı vs.den oluşan bir yılbaşı kutusu olabilir.

erkek olsaydım yine panduf isterdim, çorap isterdim, cüzdan isterdim, kemer olabilir.
  • fragile lady  (11.12.18 23:28:57 ~ 23:29:47) 
kar küresi always works.
kitap.

bir de "seni ısıtsın" temalı şeyler; termos, eldiven, güzel bi şapka, polar röpteşambır,bir sweatshirt vs.
  • jimjim  (11.12.18 23:32:21) 
Panduf, polar sabahlık, iç camasiri +1

kocaman kase tipi bir kupa, tekli, çok tatlı türk kahvesi fincanları var o tarz bir şeyler,ama şu an en cok kaliteli bir ajanda mutlu ederdi sanırım.
  • aquarium  (12.12.18 00:04:07) 
Cift cidarli bardak, polar sabahlik, cesitli maskeler, taze cekilmis kahve, el degirmeni, yilbasi temali sticker, defter, bant vs kirtasiye urunleri, guzel bi dosya, kulaklik, bi kac mini sukulent, yilbasi temali kazak, corap, nevresim takimi, inci kupe, bluetooth hoparlor, dreamcatcher, fotograf albumu, minimal yuzuk, mac'ten (kozmetik olanindan) hediye ceki, laptop klavyesi icin renkli silikon kap, gomlek yakasi icin pin, gezdigin yerleri kaziyarak olustugun dunya haritasi, kokina cicegi... Daha uzatirdim da bu kadar yeter bence :)


  • dedim ben sana  (12.12.18 01:13:15) 
çok da güzel şeyler yazılmış. tekrar olmasın ama belki sayıya göre bir sıralama yaparsınız.

organik ve el yapımı sabun, krem. kar tanesi ya da geyik baskılı kazak, sweatshirt.
sevdiğim bir karakterin figürü olabilir dekorasyon için. aromaterapik yağlar, mum ve buhurdanlık. ilgilendiğim bir alanla ilgili dergi, ansiklopedi tarzında kitap.
fondü seti ve çikolata. kahve ve fincanı. kahve demleme seti de güzel olabilirdi. polar çorap, pijama, sabahlık, panduf. atkı, kolye, bere, cüzdan, kartlık, bez çanta.
  • hold short of the runway  (12.12.18 01:54:52 ~ 03:41:43) 
Kar küresi koleksiyonum olmasına rağmen istemezdim ben, gittiğim yerlerden biriktiriyorum aksi halde çok anlamsız geliyor.

Benim hep sevdiğim seveceğim şeyler genelde yüzük, kupa ve dolmakalem oluyor. Kaç tanr olursa olsun hiç fazlası olmayacak şeyler bunlar bence. Sevdiğim kişikerin aldığı giysiler (t-shirt, kazak kaşkol eldiven vb) de çok mutlu ediyor beni. Özellikle onlardan uzak olduğum zaman giyip kendimi yakın hissediyorum. Yüzük, kupa ve dolmakalem de avucumda tutup o kişiyi yakın hissettirdiği için tercihim. Kahve çay içmeyi seven birisi değilse kupa gereksiz gelebilir.

Bunlar hep maddi şeyler ama bence en güzel hediye maneviyatı olan şeyler. El yapımı olan her şey en pahallı hediyeden bin kat makbuldür gözümde. Parasını verip almak herkesin yapabileceği şeydir ama hediyeyi verenin kendinden bir şey katması onu eşsiz ve unutulmaz kılar.

Bir kök kaktüs ve minik bir saksı alıp içine dikmek bile el emeğidir bence çok da iyi fikirdir hatta. Yazmasam da yapsa mıydım ya...
  • miss copernicus cadisi  (12.12.18 02:07:46) 
1 yillik spotify iyi olurdu.

ya da dijital new york times veya medium.com uyeligi. bunlar beni mutlu ederdi.
  • Leonardo~Da~Vinci  (12.12.18 02:12:01) 
bana şu sıralar cenk sönmezsoy'un cafe fernando adlı yemek kitabı hediye edilse baya mutlu olurum.


  • muslugubozukhayrat  (12.12.18 10:01:53) 
pikap


  • bikimoyoz  (12.12.18 12:23:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.