[]

her anlamda ilk adımı erkek mi atmalı?

bi sorun çıktı diyelim ya da herhangi bir şey de. haklı haksız farketmez. her zaman ilk adımı erkek mi atmalı? yani ben kırılmış oluyorum. 2 gün hiç konuşmuyoruz. büyük ihtimalle o benden mesaj bekliyor. ben de ondan bekliyorum. bu durumda benim mi adım atmam lazım? yani hep böyle mi olacak?

durup dururken bir şeye alınıyor ve kavga çıkartıyor. sonra da benim onun gönlünü almamı bekliyor. yani bu bizim birincil görevimiz mi neden böyle?


 
hayır.


  • veritaslibertas  (11.12.18 16:50:29) 
Hayır. Böyle bir ilişki olamaz, ayrılmalısın.


  • iwasbornonamountainside  (11.12.18 16:53:00) 
bir ilişkide sürekli haklı olduğunu düşünüyorsan yavaştan kaçma vakti gelmiştir genç.


  • datnet  (11.12.18 16:57:21) 
Öyle olmamalı. O ne öyle yahu?

---kamu spotu başı---

Kişilik patolojisi olan bireylerden uzak durmanız sağlığınız için gerekliliktir.

---kamu spotu sonu---
  • siyah noktali film  (11.12.18 18:11:40) 
Erkek atmalı. Kadınlar çocuk gibidir. Eğleyip geçeceksin işte. Çok şeyapma.


  • Delay Fuze  (11.12.18 18:44:09) 
sizin birincil göreviniz değil, yanlış insanla birliktesiniz.


  • nice tnetennba  (11.12.18 18:50:29) 
Böyle bir görevin yok. Ayrıl.


  • legolasin son oku  (11.12.18 18:52:21) 
hayır tabiki. seni yumuşak başlı görmüş, kaprislerde tavan yapmış.


  • dafuq  (12.12.18 09:24:37) 
İlişkide ki denge ve güçle alakalı. Zayıf olan taraf sensen hep alttan almak durumunda kalıyorsun, kadın da farketmiş. Eğer kadın sana gerçek manada değer verseydi kendi arar toparlardı durumu.


  • KaraSakall  (12.12.18 10:42:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.