[]

programlama işi yapacak birileri

merhabalar,

aramızda freelance iş yapan birileri illaki vardır o yüzden buraya da sormak istedim:

çok basit bir tool yaratılacak. website olarak veya başka türlü bir app/program olarak olabilir:

özellikler:
olay bir hayvan modifiye aracı olacak

kendi kendine özellikleri seçerek modifiye etme olayları vardır ya.

işte bi slider olur sliderda boyutunu belirlersin.

renk paleti olur rengini seçersin.

böyle böyle birkaç tane 5-6 farklı özelliği modifiye edebildiğimiz bir panel olması gerekiyor ve yanında paneldeki hareketlere göre bu seçilen hayvanın görüntüsü o modifikasyonlar doğrultusunda değişirse çok daha iyi olur.

daha sonra da işte bu seçimin son halini yeni büyük bir resim olarak 3boyutlu şekilde ortaya çıkartması gerekiyor.


böyle bir şey yapabilirim diyenleri, fiyat teklifleriyle bekliyorum :)

 
"çok basit bir tool" dediğiniz şey o kadar da basit bir tool değil gibi görünüyor.


  • işimdeyim gücümdeyim  (04.12.18 14:33:08) 
çok para nedir


  • isvicre rakisi  (04.12.18 14:45:51) 
basit degil ki bu. troll galiba.


  • pgup  (04.12.18 14:47:32) 
yahu basit geldi bana javascriptte iki tane slider koymak onları da özellikle bağlamak kolay göründü gözüme ne trollü allasen


  • isvicre rakisi  (04.12.18 14:59:31) 
websitesi olarak istersen: 12.000TL
app olarak istersen: 14.000 TL

45 günde kodları ve lişansları ile teslim.
  • mistikla  (04.12.18 15:05:41) 
javascriptte iki tane slider koymak ile son halini yeni büyük bir resim olarak 3boyutlu şekilde çıkartmak arasında dağlar kadar iş var.


  • rhan  (04.12.18 17:40:33) 
slider isinde bir problem yok ama 3 boyut kisminda mutlaka bir javascript 3 boyut kutuphanesi bilmek gerekir. 3 boyut isi, ve hele ki etkilesime girilecek 3 boyut isi icin cok basit denmez bence. cok zor da degil ama basit de degil. gelistiricinin birkac gununu alir, ayni zamanda tam olarak elinizde grafik, spesifikasyon olmadigi icin de sizin ve gelistirici arasinda yapilan is birkac defa git gel yapar, revizyon gerekir vs. gelistirmenin yaninda bir o kadar da bu revizyonlar da surer. ayrica gelistiricinin 3 boyut kutuphanlerinde tecrubeli de olmasi gerekir cunku bu tarz islerde browser ile ilgili bircok problem cikmasi olasi.

Bence siz isteklerinizi cok daha detayli cikartin, ve ise kolay zor diye siniflandirmak yerine gelistirici bir zaman hesabi yapsin ona gore fiyat cikarsin. sen kolay dersin ama gelistirici de ucuza yapariz der. kolay da ne kadar kolay? ucuz da ne kadar ucuz? kimse bilmez.
  • emrahday  (04.12.18 19:23:04) 
3d tasarımlar, kodlama dahil 10k.


  • kimlanbu  (05.12.18 09:59:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.