[]

doku örneği lazım

seramikten soyut bir çalışma yapacağım, doku örneği lazım, soyutun üzerine işleyeceğim. şekili atmıyorum ama iki tane ahtapot koluna benzeyen uzun cisim, ve altında kare tahta hepsi seramikten olacak.




 
kız konusu değil diye mi, tutulmadı?


  • darkwizard  (03.12.18 16:30:36) 
Biraz daha acik yazabilir misiniz? Herkes seramikçi degil dolayisiyla ne hakkinda yardim istediginiz anlasilmiyor. Doku orneginden kastiniz ne? Size ahtapot mu bulalim? En yakin balikciya bakin mi diyelim?
Doku ornegi diyince benim aklima tip alaninda, vucuttan alinan kan, tukuruk, deri vb kulturleri geliyor cunku

  • nax  (03.12.18 16:56:29) 
Kullanacağın doku vermek istediğin mesaja/algıya uygun olmalı, senin kafandan ne geçiyor bilemeyiz ki buradan...
(Aynı şekle farklı dokular işleyerek farklı algılar yaratılacağını alan dışından biri olarak ben bile biliyorum, sen haydi haydi biliyorsundur:)

Ayrıca burada ev ödevlerine ancak bulunamayacak, bilinemeyecek bişeyse yardımcı olma gibi bi tutum var ve ben de o şekil düşünüyorum.

Ben senin yerinde olsam yaratıcılığın çok çok ön planda tutulacağı geleceğin iş koşullarını da düşünerek internetten vs den bakmak yerine kendim kafa yorup yaratmak istediğim algıya uyan güzel bi doku oluştururdum:)
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (03.12.18 17:02:53 ~ 17:08:57) 
yaprak dokusu, sinek kanadi dokusu gibi bir fikre mi ihtiyacin var?


  • jimicik  (03.12.18 17:39:04) 
ben de seramik okuyorum. dokuları buruşturduğum bezlerden yapmayı seviyorum. fakülte bahçesinde yalancı portakal var garip bir meyve, o da güzel bi doku veriyor. soyuta gidebilir. sen sadece kollara mı doku vereceksin?


  • nolmus yani  (03.12.18 21:06:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.