[]

Ssd önerisi

Çok karışık terimler var, işin içinden çıkamadım. anlayan birinden tavsiye istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

120 gb ve uygun fiyatlılar arasından hangisini tercih etmeliyim? bütçem olmadığı için samsung'a yönelemiyorum ne yazık ki pahalıya geliyor.

edit: 4k değeri diye bir şey var, iops var. bunlar aynı şeyler mi onu da anlayamadım. 4k değeri mi daha önemli yoksa iops mu?

ayrıca belirteyim, eski bir bilgisayarda sadece günlük kullanım ve league of legends oynamak için kullanacağım.

 
madem samsung olmuyor

www.hepsiburada.com

bas geç daha fazla düşünmeye gerek yok.

samsung 960 evo 500 gb ve sandisk plus 480gb kullanıyorum. sandisk'i yoğun kullanmıyorum ama sorunsuz çalışıyor
  • washe  (02.12.18 12:09:05) 
Kingston v300'den uzak dur. Yukarıdaki öneri ideal bas geç fazla düşünecek bir şey yok.


  • bos gezenin bos ustasi  (02.12.18 12:17:14) 
samsung'un kaliteli olduğunu görüyorum/okuyorum fakat bana göre pahalı :(

james donkey diye bir markayı da övüyorlar samsung'un disklerindeki teknolojiyi mi kullanıyormuş ne? bir bilginiz var mı? o da kafamı karıştırıyor şu an ve fiyatı da iyi. teknik özelliklerinden anlamıyorum diye kıyaslama yapamıyorum.
şu: www.incehesap.com
  • fosmodern  (02.12.18 12:35:05) 
önceki ssd'im corsair'di sonradan samsunga geçtim. corsairi 5 6 sene kullandım. bir sıkıntı çıkarmadı. corsairi tavsiye edebilirim.

not: değiştirme nedenim daha fazla hafıza kapasitesi istemem.
  • false pretension  (02.12.18 13:55:37 ~ 13:57:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.