[]

eve gelir gelmez uyuma sorunsalı

Selam herkese,
1-2 haftadır işten eve gelir gelmez üstümü bile çıkartmadan salonda tv karşısında uzanıp uyuyup kalıyorum ve 22:00 gibi uyanıyorum haliyle yapmam gereken hiç bir şeyi yapamıyorum. Gece kaçta yattığım hiç fark etmiyor. 10'da da yatsam aynı 1'de de yatsam aynı. Pharmaton falan kullanayım dedim ama iştah açtığı için ona da pek sıcak bakmıyorum. Öneriniz var mı?



 
tv karşısına oturmayın :) herkesin uykusu gelir işten gelip tvye kilitlenirse.


  • hmpf  (30.11.18 10:38:19) 
Tv karşısında oturmam 8 saniye falan sürüyor hemen uyuyabilen bi insan olduğum için. aslında bi battaniye var çok sıcak tutuyor galiba o uykumu getiriyor ya tam bilmiyorum şu an bile tek istediğim şey eve gidip uyumak.


  • matilda  (30.11.18 10:41:43) 
Yapmak istediklerinizden kaciyor olabilirsiniz.
Hem dediginiz gibi vitamin almadan bir degerlerinize baktirin, gercekten bir seyler eksik olabilir.
Ama sonrasinda da eve gidince yapacaklarinizi kolaydan zora siralayin ve eve gidip ilkinden baslayin. Tv saatini daha gec bir saate koyun programda. Oldugu kadar.
  • red g  (30.11.18 10:58:05) 
Bunun tek çözümünü kesinlikle koltuğa oturmadan yapılacak işleri yapmak olarak buldum. Çok yorgunsanız sandalyede nefeslenin ve yapılacak işlere saldırın. Hakikaten kalkılmıyor koltuktan, hele kış vakti.


  • whoosie  (30.11.18 11:23:25) 
İşleri bitirmeden oturmamak +1


  • auroraaurora  (30.11.18 11:35:29) 
tek değilmişim çok sevindim <3


  • matilda  (30.11.18 13:19:36) 
Şeker olabilir, demir eksikliği ya da b12 vitamin eksikliği olabilir.


  • komando kani var bende  (30.11.18 15:09:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.