[]

ALES deneme önerisi

Yargı Yayınevi'nin "VIP" başlıklı deneme setini aldım, 88-93 arasında puan çıkardım. O bitince Benim Hocam diye bir yayınınkini aldım, sorular inanılmaz zor geldi, hayatımda böyle MAT-1 soruları görmüş değilim. Ahret sorusu gibi çoğu. Ne süre yetti ne kafam devam etmeye elverdi. (Bâzı sorular da hatalıydı.)

Bu işte bir yanlışlık var. Yayınevlerini pek bilmiyorum. ALES'e de hiç girmedim, tâ 2011'dekinin sorularını çözmüştüm 5-6 sene önce. Hangi yayınlar iyidir, sınav standardına yakındır? Bilen var mı?


 
benim hocam yayınları kalitelidir. zora hazırlar seni. ben de soru bankasını aldım zaman alıcı ama güzel sorular hepsi hatta sınav formatına en yakın yayınlardan biri bence.

bi de 657 yayınları var. deneme olarak tekli satıyorlar sanırım ama soru bankasını çözmüştüm çok sağlamdı.

yargı sadece isminin ekmeğini yiyiyor bence. hiçbir denemesi hiçbir sınav formatının yanından bile geçmiyor. yargı etiketi olduğu için herkes sınava yakın diye düşünüyor ama pek öyle değil.

bunların yanında isem yayınları da iyidir keza irem. varsa intibak bi de.
  • rahat ya  (27.11.18 22:58:06) 
www.eksiduyuru.com

2011 ales ile şimdiki alesin hiçbir alakası yok diyebilirim.
benim hocam denemeleri son aleslerin sayılarının falan değiştirilmiş hali, onlar yıprattıysa normal ales daha kötü yıpratır.
  • denek hayatım  (28.11.18 02:31:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.