[]

Yds ve ales için kaynak kitap önerisi

Bu iki sınava hazırlanırken destek aldığınız ve memnun kaldığınız kitap önerileriniz var mıdır? Bir sürü kitap seçeneği arasında kayboldum resmen.

Teşekkür ederim şimdiden herkese.


 
ALES için: PEGEM'in soru bankası kitabı (Tüm adaylar için olabilir).
YDS için: YDS Sınav Stratejileri Konu Anlatımlı

  • simderun  (22.11.18 10:31:26) 
ales için pegem, yds için akındil


  • bitse de gitsek  (22.11.18 12:24:01) 
pegem önermişler ama ben geçen ales'e pegem'in deneme sınavlarıyla hazırlandım. soru tiplerinin uzaktan yakından alakası yok. ales soruları çok daha kompleks. pegem'in ales deneme sınavını bitirdiğimde 20 dakika sürem kalıyordu. gerçek aleste baya boşum var.


  • tanrinin kudret eli  (22.11.18 14:01:59) 
bu işin yıllardır ekmeğini yiyen yayınevleri yıllardır kitapların kapağını değiştirip değişitirip satıyorlar. 2017 2018 oluyor 2018 2019 oluyor. ama içerik aynı, aynı olması dert değil ama sınavla ilgisi yok.

657 ales
657 sözel mantık çıkacak bir aya falan
eydeki bunun da yenisi çıkacak bir aya
tasarı ales - çok şart değil ama diğer büyüklere göre daha düzgün yapıyorlar işlerini -
657 youtube kanalı + umut cihan arslan ile sözel mantık kanalı bunlar da video izleyip öyle yapayım derseniz gayet güzeldir. gidip benim hocam falan izlemeyin sakın adamlar 10 yıl öncesinin formatına göre konu anlatıyor.

bunlar ortalama birine düzgün çalışmayla ea için 75-80 sayısal/sözel için 80-85 civarı yaptırır. yok ama ben derece kovalıyorum ya da ne bileyim dgs de kasıyorum derseniz bunlara ek olarak:

karekök rutin olmayan problemler
345 tyt mat
apotemi problemler
okyanus tyt master
çap akıl oyunları
çözüm 3d tyt mat + geo
acil tyt mat + geo
birey b geo

bunları kullanabilirsiniz.

deneme çözerken 150 dk üzerinden değil en fazla 130 dk üzerinden çözün. kaliteli ales denemesi biraz zor bulunur 657+tasarı alabilirsiniz ama yeterli olmazsa tyt denemelerini kullanabilirsiniz.
  • denek hayatım  (22.11.18 16:52:24 ~ 20:59:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.