[]

Halsiz kediye ne yapılır?

Arkadaşlar kedim bir süredir çok halsiz. Baya endişelendim hatta dışkısında kan var diye daha da korktum. Veterinere götürdüm, baya bi test yaptı. Hemogram, kan paraziti, ikili biyokimya derken, hemogramına baktı, kötü görünmüyor, böbreklerinde sorun yok dedi. Ancak kan paraziti testini de yapalım sonuca göre 21 gün antibiyotik tedavisine başlarız dedi. Yine de şimdi başlayalım dedi ve serumla birlikte antibiyotik için iğne yaptı üst üste iki gün.3 gündür sonucu çıkmadı kan parazitin. Kediyi daha fazla antibiyotik için götürmedim. Dışkısında artık kan da yok. İç ve dış parazit aşısı tam. Siyam kedileri normalde hep sakin mi yoksa benimki mi hasta? Ne yapabilirim halsizliğinin geçmesi için?




 
seyler.eksisozluk.com

Şunu paylaşıp kaçayım ben. Mutlaka ile yarayan şeyler çıkacaktır. (linkteki sayfada sarımsak diye arayın bir, belki daha hızlı çözüm bulursunuz.)
  • mezarkabul  (24.11.18 21:50:31) 
antibiyotikler halsizleştirmiş olabilir belki veterinerinize tekrar sorun olmadı. sonuç ne çıktı en son anlamadım, sonuçlar çıkmadan mı antibiyotik başladı?
hills a/d mama alın toparlanmasını hızlandırır.

  • veritaslibertas  (24.11.18 21:54:00) 
@veritaslibertas hemogram ve biyokimya çıktığında öyle ciddi bir rahatsızlığı yok dedi, ancak kan paraziti testi daha çıkmadan antibiyotik verdi serum ve b vitamini ile. Sonucun çıkmasını bekliyorum, bir daha aynı veterinere götürmem zaten.


  • noeldayın  (24.11.18 22:06:33) 
ciddi rahatsızlıüı yok ama rahatsızlığı mı var ?

kedi uzun süredir sizle değil mi ? daha öncesini bilmiyorsunuz sanırım ? hangi şehirdesiniz ?
  • oscar  (24.11.18 23:01:34) 
@oscar veterinerin dediğine göre öyle.evet 3 ay önce sahiplendik. Daha öncesini bilmiyorum. İst


  • noeldayın  (25.11.18 00:06:33) 
En başta yazman gerekeni en sona yazmışsın. Siyam kedisi... :D

Çok güzeller ama tam premses karakterliler. Basit bir soğuk algınlığında dahi hayata küsüp ölümü bekleme moduna geçebiliyorlar.

öncelikle kediyi görmeden muayene etmeden ezbere konuşmak hatalı.

dışkıdaki kan önemli bir durum. takip edin. hemogram ve biyokimya sonuçlarının iyi olması önemli. kan paraziti pek sanmıyorum ama kediyi de görmek lazım. kan paraziti şüphesine nasıl eriştiler? dışkıdaki kan nasıldı? genel durumunu görmeden ve genel muayenesini yapmadan buradan iyi ya da kötü demek imkansız.

halsizliğinin geçmesi için de gerçekten hasta mı? yoksa moral olarak mı kötü ayrımını yapmak gerekir. ilki ise tedavi mecburi ikinci ise zamanla düzelir.
  • unique hint kumasi  (25.11.18 04:34:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.