[]

Scotty kullandınız mı?

Herhangi bi motorcu mu oluyor gelen? Kuryeler dahil mi? Sisteme katılmayı engelleyen bi şart Bi eleme koşulu var mı? Nasi güvenirsin yahu herhangi bir motorcuya İstanbul trafiğinde? Yani idea olarak çok güzel gerçekten, çok akıllıca Bi icat ama işte.. Siz ne düşünüyorsunuz?




 
Mutlaka arka çantalı motosiklet istiyorlar sisteme dahil ederken, yolcunun geriye düşmesini engellemek ve ekstra ekipman taşıtmak için sanırım.

Sisteme başvurduktan sonra randevuya çağırıp yüzyüze tanışıp motosiklete filan bakıyorlar.

Sürüş hakimiyeti ile ilgili bir güven asla kimse veremez, ama at hırsızı kılıklı birini sisteme dahil etmezler sanırım.
  • John Bloor  (21.11.18 10:52:36) 
kız arkadaşım binse çok ciddi problem olur.

lince hazırım:
i.kinja-img.com
  • güneyli çocuk  (21.11.18 10:53:33) 
Hep bi deneyeyim diyorum, 30 kere vazgeçmişimdir :(


  • neynep  (21.11.18 11:11:32) 
2 kez denedim sürücler gayet kibar, ben zaten motora bindiğimden abi allah ne verdiyse yardır dedim ve tam bir lunapark şeklinde götürmüştü sürücü beni fakat kendim kaşınmıştım ilginç bir tecrübeydi, sonra denemek için diğer binişimde abi ben korkuyorum sakin git dedim gayet avrupai ve şeridi takip ederek felan sümüştü.

Kısacası size bağlı adamlar müşteriden 5 yıldız koparabilmek için 30 u geçme de geçmez, son sürat de son sürat gider. Sen ne dersen o, iletişim önemli.
  • kilimanjaro  (21.11.18 11:18:14) 
İki kere kullandım. Birinde baya ufak bir motor geldi, sürücünün temin ettiği kaskı kullandım ve hiç rahat/güvenli hissedemedim. İkincisinde comfort seçtim, büyük Vespa'lardan geldi, yanımda da kendi kaskım ve ceketim vardı, daha güvenli bir yolculuktu.

Zorunlu olmadıkça tekrar kullanmam, tanımadığım motorcunun arkasında gitmeyi sevmiyorum. Bir arkadaşım sürekli kullanıyor. Bir de eski işyerimdeki stajyer, okulunda (Bahçeşehir) birçok öğrencinin sürekli kullandığını anlatmıştı.

Edit: her iki sürücüye de "acelem yok, sakin sakin gidelim" demiştim ve öyle gittiler. Ama küçük motorla e5 trafiğinde kalmaktan yine de hoşlanmadım.
  • kobuzchu kiz  (21.11.18 11:53:21 ~ 11:58:06) 
Ben ilk günlerinden beri yoğun olarak kullanıyorum. Başlarda daha seçicilerdi. Şimdi olur olmaz sürücüleri doldurdular. Buna rağmen Taksim'de sürücü bulamamaya başladı. Uygulamayı durup durup güncellemek suretiyle daha da işe yaramaz hale getirmek gibi bir alışkanlıkları var. Aceleniz varken uygulama 15 dk açılmayabilir, sürücü bulamayabilir. Aceleniz varsa bel bağlamayın.

Fiyatları da başta uygundu. Şişirdikçe şişirdiler. Kısacası Scotty yükseliş devrini atladı duraklama ve düşüş evresine geçmekte.
  • joker hakki  (21.11.18 13:07:57) 
12 senelik motorcuyum, hayatta bilmediğim adamın arkasına binmem


  • mirty  (21.11.18 13:31:09) 
4-5 kere kullandım
son kullanışımda ağır denyo bir motorcuya denk geldim, hareket haklindeyken cep telefonundan mesaj yazmaya kalkıştı, çok sert uyardım
bir daha da binmedim

mirty +50 kısaca
  • superb  (21.11.18 13:52:15) 
ben derse geç kaldığımda dedim bi deneyeyim bakalım. gelen adamın motoru çok güzeldi, aşırı rahattı yani ki motor çağırırken 2 seçenek sunmuştu "normal" ve "rahat" diye galiba. ben normali seçmiştim. adama dedim "abi derse geç kaldım, uçur beni". baya hızlı kullandı ama kullanma şekli güven vermişti bana baya.


  • yeteramadenedimherseyi  (21.11.18 15:36:40) 
ben arada kullanıyorum ekonomi olanlarından kullandım genelde,

gelen kişinin çok yavaş sürmesini panik atağım olduğunu falan söylüyorum. kenardan gitmeleri için uyarıyorum.

bir sıkıntı yaşamadım. yarım saatlik yere 10 dakkada götürüyorlar üstelik fiyatları da uygun.
  • buiret  (21.11.18 15:48:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.