[]

Bu tibbi alet nedir

youtu.be

23.10da elindeki alet.


 
nervo scope

"nervo scope omurga problemleri̇nde noktasal tespi̇t araştirma si̇stemi̇ : omurgada bi̇r sorun oluştuğunda bu bölgede isi deği̇şi̇kli̇kleri̇ meydana geli̇r, nervo scope bu deği̇şi̇kli̇kleri̇ tespi̇t ederek problemi̇n kaynağini noktasal olarak gösteri̇r,bu sayede tedani̇n daha etki̇li̇ olmasini sağlar.

hastalar bi̇rçok zaman yok tv'de gördüm yok i̇nternette gördüm bi̇r alet vardi onla tedavi̇ edi̇yordu di̇ye söyledi̇kleri̇ ci̇haza veri̇len i̇si̇mdi̇r nervo scope.tedavi̇yle bi̇r bağlantisi yoktur sadece sikintili olan bölgeyi̇ ayirt etmede yardimci olur.tecrübeli̇ ve i̇yi̇ eği̇ti̇m almiş bi̇r uzman bunu bazi testler ve elleri̇ i̇le bu ci̇haza gereksi̇ni̇m duymadan kolayca yapabi̇li̇r"
  • amortisman  (18.11.18 23:45:17 ~ 23:45:59) 
Chiropractic treatment hicbir bilimsel gecerliligi olmayan modern bir zirvadir. Bu aleti bulan da dr degil zaten. Chiropractic zirvaliginin temelini atan aileden biri.


  • perfectum  (18.11.18 23:59:07) 
@perfectum ahah yok ben de inanmiyorum da aleti merak ettim. Minik ultrason zannettim, alt tarafi hassas termometreymis.

Yine de her insanin kutletilmeye ihtiyaci var bence(simdi argo diye silerler)
  • acemi  (19.11.18 00:04:03) 
termometre degil o. elektriksel sinyallere bakiyor ve o bolgedeki kasilma oranini gosteriyor.


  • orpheus  (19.11.18 00:22:34) 
@orpheus peki bu dedigini nasil yapiyor, iki uc arasindaki sicaklik farkina bakiyor.
Kendi sitesinde boyle yaziyor, videolarinda da hangi uca parmagini koyarsan ibre o tarafa kayiyor.

  • acemi  (19.11.18 00:25:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.