[]

Bisiklet Sorusu / Büyük kadro ne sıkıntı yaratır?

Merhaba,

Tura uygun bisiklet almaya niyetlendim. Boyum 168. Bi ilan buldum Carraro 224, 55cm kadro.

Şimdi, evet tabii ki büyük olduğunu biliyorum. Ama iki kez uzun yolda Merida Crossway kullandım 55cm. Biraz daha öne uzanıyorum, doğru. Ama ekstra bir sıkıntı da yaşamadım. Normalde çok kullanmadığım için de bel ve kol ağrılarının kondisyondan mı yoksa yanlış kadro boyundan mı olduğunu anlayamıyorum.

Bu ikinci el bisikleti de çok uygun fiyata buldum. Sizce çok sıkıntı yaşar mıyım?

Teşekkürler.

 
Önceden sürdün ve çok da rahatsız etmediyse al. Gidon boğazıyla, seleyle vs oynayıp, değiştirip falan takılırsın.


  • habarbey  (13.11.18 00:52:11) 
tamam da her markanın ölçüsü farklı oluyor.. ben 3 yıl "224" modelini kullandım.. başlangıç için güzel bir bisiklet ancak ölçü konusu önemli.. çünkü bisikletin incelikleri uzun turlarda kendisini daha çok belli ediyor.. sana uymayan bir bisiklet, uzun turda eziyet olmaya başlayabilir.. ayrıca başka şehirden görmeden etmeden 2.el bisiklet alınmaz.. satıcı ile aynı şehirdeysen de üzerine çıkmadan test etmeden denemeden alınmaz..

toparlarsak, 49cm kadrolu olan size tam olacaktır ama son karar sizin tabi..
  • strobist  (13.11.18 02:08:05 ~ 02:08:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.