[]

Hoparlörden canlı konser dinlemekle YouTube'da kaydı açmak arasındaki fark?

Arada bir fark görmediğim hatta "youtube + kulaklıkla" daha kaliteli ses aldığım için artık konserde hoparlör kullanılıyorsa gitmiyorum, mantıklı değil mi?

Mesela Ludevico konserine sırf bu hoparlör kullanımı sebebi ile gitmekten vazgeçtim, fazıl say konser'ine gidip pişman oldum. Açık hava konserleri zaten müzik, ses kalitesi açısından çöp. Barlarda konser veren şeylere hiç girmiyorum.


 
İnsanlarla beraber müzik dinlemek hoş bir duygu.


  • amortisman  (10.11.18 16:24:34) 
Konserlere eargasm için gidiyorsanız haklısınız. Böyle şeyler çok nadir oluyor. Ancak konserlerin amacı biraz daha farklı: sosyal aktivite.


  • fermiparadoksu  (10.11.18 16:25:20 ~ 16:25:52) 
"- sevişelim mi?
- olur."

Kızlar bu kadar basit canlılar olsaydı bir sürü sektör biterdi.
  • nickini degistiren yazar  (10.11.18 18:55:10) 
belli ki hiç stadyum konserine gitmemişsin, ya da sahne şovu muhteşem olan rammstein gibi grupların canlı performansını çıplak gözle izlememişsin.

çok afedersin ama bahsettiğim şeyi yaşamış insanlarla birlikte söylediğin şeye gülüyoruz.

32 yaşındayım, 20'den fazla konsere gitmişimdir, en kötüleri kapalı alanlarda olanlardı. konser dediğin stadyum gibi açık alanlarda olmalı. kapalı alanlarda ses bombok oluyor çünkü. ha ses kalitesi olarak; stereo vs gibi efektlerden bahsediyorsan ben sileyim direkt bu yazdıklarımı.

ek olarak, youtube'dan müzik dinlemem ve sennheiser pxc 550 ile müzik dinliyorum.
  • washe  (10.11.18 19:03:18 ~ 19:04:03) 
şunu bırakıyorum.
www.youtube.com

  • neverlose  (10.11.18 21:18:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.