[]

Kullandığınız kredi kartı

Herkese merhaba kendime kredi kartı çıkarmak istiyorum ama kararsız kaldım. Garanti miles & smiles kredi kartı düşünüyordum. Kullananlar beğenmemiş. Çok kararsız kaldım:/




 
enpara'nın kredi kartını kullanıyorum. puan biriktirme vs derdim yok. tüm kredi kartları yıllık ücret alırken enpara düzenli kullanım için sana 100 lira mı ne para veriyor.

yedek kredi kartım maaş hesabımın da olduğu yapı kredi'den gold kart. ne olur ne olmaz diye duruyor bu sadece.
  • washe  (04.11.18 11:00:35) 
Cepteteb var ama yıllık 85 kağat alıyormuş, iptal ettireceğim sanırım ya da kalır bonus sonuçta bir gün bir işe yarar zaten yıllığını ödedik.

Enpara var ama teslim almadım, eski bir adrese gitmiş kart lazım olmadı diye daha yönlendirmedim.
  • zxcd  (04.11.18 11:11:08) 
Enpara var. Dertsiz tasasız kart. Puan muan gerek yok. Spotify Netflix var.


  • westblack  (04.11.18 11:13:22) 
Enpara kk, paraf gold, axess kullanıyorum. Üçünden de memnunum


  • Delay Fuze  (04.11.18 11:14:39) 
en makulu enpara kredi kartı şu anda. ücretsiz. sade. güzel. ama diyorsan ben puanlar kazanayım, bi çıkar sağlayayım falan; ben maximiles kullanıyorum.

her 200 tl'lik harcamada 1 maximil veriyor. ayrıca atıyorum burger king'ten 20 tl'lik alışveriş yaptınız 20 kuruş da maxipuan geliyor, o maxipuan da direkt maximiles oluyor. yani 200 tl'de 1 maximil de maximum'dan geliyor desek 200 tl'de 2 maximil. bütün harcamalarımı her zaman kredi kartından yaparım. takibi kolay oluyor. faturalar, alışveriş, bilet parası, dışarda yediğim içtiğim şeyler darken aylık 2000 tl kadar bir giderim oluyor. yani 20 maximil. avrupa'ya uçak bileti alırken 1,5 ile çarpılıyor. yani her ay 30 tl'lik avrupa'ya uçak bileti parası çıkıyor.

bence çok az. ama daha uygununu bulamadım...
  • metrobus yoluna kacan angus  (04.11.18 11:16:59) 
Enpara candır.
Bi de mil vs için maximiles ama pek işe yaramıyor

  • bradshaw  (04.11.18 11:19:33) 
enpara'yı neden seviyor arkadaşlar bilmiyorum. Yılda 200 tl veriyor sanırım.

Ben yapı kredi adios ve axess kullanıyorum. ikisi de kart ücretini iade ediyor. akaryakıt/market kampanyaları iyi oluyor.
  • giovanne  (04.11.18 11:21:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.