[]

display port

asus VZ229HE monitör almayı planlıyorum.monitörde vga ve hdmi var.
ürün özelliklerinde **75Hz tazeleme hızı display port üzerinden sağlanır diyor.
75 Hz alabilmem için display port to vga kablosu alıp kullanmam yeterlimi veya display porta sahip olmayan monitör e
böyle birşey neden yazılmış?

 
165 hz asus monitörüm var ve o da 165 hz'i sadece display port ile verebiliyor. hdmi belli bi versiyonuna kadar 1080p yi 60 hz üstü veremiyor.

çok detaya girmeden; 75 hz'i adam akıllı almak istiyorsan bilgisayarında display port çıkışı olmalı ve pc'yi monitöre display port kablosu ile bağlamalısın. dönüştücülerle o iş yalan olur muhtemelen.

edit: oops ben yanlış anlamışım. binder'in söylediği gibi bi durum olabilir.

www.asus.com

monitörde hdmi 1.4 var baktığım kadarıyla ve

HDMI 1.4 added support for 4096×2160 at 24 Hz, 3840×2160 at 24, 25, and 30 Hz, and 1920×1080 at 120 Hz

bilgisayarındaki hdmi çıkışının versiyonuna bağlı olarak hmdi ile de 75 hz alabilirsin.
  • washe  (03.11.18 20:44:10 ~ 21:16:31) 
selam.

ürünler çeşitli bölgelerde çeşitli ozelliklerde gelir, muhtemelen middle east'te display portunu çıkarmışlardır maliyetten kısmak ıcın. fakat klavuzun çevirisini direkt north amerika versiyonundan yapmışlardır.. versiyon farkıı yani

arz ederim.
  • binder dandet  (03.11.18 20:53:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.