[]

apple kameraları

apple ürünlerindeki kameralar daha iyi değil mi? az önce macbook'tan fotoğraf çektim samsung telefonun çektiğinden daha güzel çıktım sanki. mesela bazen hafif grain oluyor fotoğrafta. o bile hoş oluyor.




 
3. evre apple fanboy'sunuz. allah kurtarsın :(


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.11.18 19:45:03 ~ 19:45:13) 
asjdklajda bu tepkiyi bekliyordum. gerçekten değilim. hatta biraz kıllığım da var. ancak kameraları gerçekten iyi. bilmiyorum instagramda falan iphone kullananların fotoğrafları daha bir hoş görünüyor. az önce fotoğrafımı çektim laptopta telefonunkinden daha güzel çıktı.


  • black mamba  (02.11.18 19:52:08) 
macbook'la cektigine macbook'tan bakiyorsan retina ekran farki var.

onun disinda samsung dover.
  • brkylmz  (02.11.18 19:59:48) 
ya şöyle ki, her markanın en üst modelini alır kıyaslarsan apple artık en iyi değil. yeni nesil macbook ile çektiyseniz ve samsung'dan kastınız s6 falansa o da normal. ha tabii bi de brkylmz'ın dediği de var tabii. yine de kameraları iyi ona bir lafım yok ama o kadar para verince bi zahmet iyi olmasın mı zaten :) başka markalar da yapıyor aynısını hatta daha iyisini o kadar para verince?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.11.18 20:04:21) 
Huawei, google gibi telefonların cok daha iyi. Samsung'un da son modellerinin kamerası iyi. iPhone kamerasi iyi muhabbeti dandik android telefonlarla kiyaslayinca. Bi de tabi klasik iPhone reklamcılığının sonucu


  • nundu  (02.11.18 21:40:30) 
Apple'ın portre modunda yaptığı değişiklikler hoşuna gidiyor olabilir ama bu Apple'ın cihazlarının daha iyi kameraları olduğu anlamına gelmez.

Kamera karşılaştırmaları çok daha farklı kriterlerle değerlendiriliyor. Apple tepedeki markalardan(telefonda) ama en iyisi değil.
  • bos gezenin bos ustasi  (02.11.18 21:52:10) 
Tabii ki de.


  • perfectum  (02.11.18 22:59:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.