[]

Teknoloji özürlüsü soruyor: Hepsiburada'dan telefon alınır mı?

8 plus alma niyetim var, her yer garabet sekilde pahali. Hepsiburada'dan daha once cok sorunsuz alisverisler yaptim, ama bu tabi 5,5k'lık telefon.
Linki birakiyorum, yorumlarinizi rica ediyorum bu konuda, tesekkurler simdiden.
www.hepsiburada.com


 
15 gün önce Hepsiburada'dan eşime telefon aldık. Satıcı Genpa. Cihaz sorunsuz elimize ulaştı. Açtık gmail hesabını sordu. Giriş yapamadık. "Cihaz sıfırlandığı için 24 saat sonra bir daha deneyin" diyordu. Sıfırlanmadan neyin kastedildiği de belli değil. 24 saat sonra yine denedik. Yine çalışmıyor cihaz. Genpa'yı aradık. Getirin cihazı teknik servise verelim 15 gün içinde sonucu bildiririz dediler. Cihazı iade ettik. 72 saat sonra hala ücreti geri ödenmeyince hepsiburada üzerinden uyarı gönderilmesini sağladık. 24 saat daha geçtikten sonra cihazın güncellemesi eksikmiş, size gönderelim diye Genpa'dan aradılar. Kutuyu açmışsınız, sim kart takmışsınız, cihaza giriş yapmışsınız, gibi tüm ısrarlara rağmen biz kabul etmeyince cihazın iadesini onayladılar. Parayı geri iade ettiler.

Ha bir yıl önce kendi telefonumu da Hepsiburada'dan almıştık. Hiç bir sorun çıkmamıştı. Hala kullanıyorum telefonu.

Bence biraz şans işi. Yoksa ne olacak kapalı kutu içinde geliyor cihaz.
  • ucanokuz  (30.10.18 10:23:37) 
satıcı hepsiburada zaten.
alınır, neden alınmasın ki?

  • elorelia  (30.10.18 10:23:54) 
alınır, çok aldım.


  • veritaslibertas  (30.10.18 10:25:54) 
alsaydım n11 den alırdım. Geri vermek daha kolay bir sorun cıkarsa eğer.


  • binder dandet  (30.10.18 10:34:00) 
Çok aldım. Alınır.


  • the real brad pitt  (30.10.18 10:40:29) 
satıcısı hepsiburada olarak 3 tane telefon aldım. 1 tanesini normal kargo ile aldım. diğerlerini bugün teslimat ile aldım, görevlinin yanında kontrol ederek aldım. hiçbirinde sorun çıkmadı.


  • inheritance  (30.10.18 10:41:53) 
alınır 3 ay içinde 2 kere aldık.


  • prasinos  (30.10.18 11:36:01) 
2016 mayıs ayında aldım. hala kullanıyorum. herhangi bir problem yaşamadım. garantisi bitmeden servise de götürdüm bi sorun olmadı.


  • dedim ben sana  (30.10.18 11:39:05) 
Birkac ay once İphone x aldim, herhangi bir sorun yasamadim.


  • aioniotita  (30.10.18 12:00:48) 
verdiğiniz linkteki ürünün satıcısı hepsiburada degil.. küçük dükkanlardan öyle pahalı telefonlar alınmaz.. satıcısı hepsiburada olan ürünleri tercih etmenizi tavsiye ederim..


  • strobist  (30.10.18 13:28:03) 
Bir sey soyleyecegim sabah hepsiburada gozukuyordu, yukaridaki arkadaslar da sahit. Cus artik!


  • Deathrow  (30.10.18 14:19:29) 
@Deathrow Satıcının sürekli değişiklik göstermesi olağan Hepsiburada'da. Anladığım kadarıyla stoklar sürekli güncel tutulduğu için gün içinde Hepsiburada satıcılı ürünlerde böyle şeyler oluyor. Hepsiburada satışta değilse diğer satıcılar arasından en ucuzunu gösteriyor. Sürekli takip ederseniz denk geliyor tekrar.


  • aioniotita  (30.10.18 14:43:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.