[]

mekanik klavyede yazarken tekrarlayan harfler

g710+ var logitech, bazen yazarken şuu şeekilde hatalar oluyor, karakter iki ya da 3 kere yazılıyor.

Temizledim ama hala böyle?

Bir fikri olan?

 
Tuş bozulmuş işte ne fikri istiyorsun ki :)


  • musmus  (27.10.18 20:11:56) 
mekanik klavye bu, bi 100 sene bozulmamalıydı..


  • binder dandet  (27.10.18 20:17:02) 
sinyal kesilip tekrar gelince öyle olur genelde benim kasam uzakta olduğundan çok kesilir aynı dediğin gibi oluyor. senin yakında olmasına rağmen kesiliyor demek ki.


  • tabii lan manyak mısın  (27.10.18 20:24:50) 
binder can
klavyenin dilini değiştir
sonra geri getir
düzelecektir
  • kingcyrax  (27.10.18 22:41:27) 
sorun kısmen çözüldü. Bu olayın adı mekanik klavye CHATTER imiş. UFak bir programı var, onu çekince ekstra harfi siliyor.

Saygılar.
  • binder dandet  (28.10.18 09:43:26) 
binder sen dedigimi yap
gecici olay bu
aynısı oldu ( kaynımda da var )
klavye dilini degistir geri turkce yap
  • kingcyrax  (28.10.18 13:06:07) 
logitech g410'umda aynı sorun oldu.bende sadece a,s ve d tuşları bazen iki bazen 3 kez basıyordu.

chatter falan çok araştırdım. o programı da muhtemelen kullandım. o program açıkken oyun oynarken hızlı şekilde art arda aynı tuşa bastığında ikincisini iptal edecek ve oyunda kanser olacaksın. baştan uyarayım.

yazılımla düzeltilecek, ya da klavye dilini değiştirip tekrar türkçe yapınca düzelecek bir şey değil. sorun donanımsal ve mekanik klavyelerde bu chatter muhabbeti olabiliyor.

nisan 2018'de gittim g810 aldım g410'u da bi arkadaşıma 50 liraya sattım. kendisi o klavye ile sadece oyun oynadığı için, herhangi bir yazı yazmadığı için ona sıkıntı çıkarmıyor.

garantisi devam ediyorsa logitech support'tan destek iste.

mekanik klavye 100 sene bozulmamalıydı diye bir şey yok. nisan 2018'de aldığım g810'da da RGB renklerinde saçmasapan bi sorun çıktı. aslında umrumda değil ama spor olsun diye logitech support'a fotoğraflarla birlikte mail attım. amsterdam'dan yenisini gönderdiler. eskisi de bende duruyor, kullanım açısından hiçbir sorunu da yok :)
  • washe  (28.10.18 13:20:33 ~ 13:20:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.