[]

Fotoğraf Makinesi

Lisede görev yapan bir ögretmenim.Mudurumuz okula bir fotograf makinesi almak istedi.fotograflari okul dergisinde kullanacagiz.Asiri profesyonel bi sey olmayan dergide kullandigimizda da kalitesi düşük olmayacak makine ariyoruz.Hic fikrimiz de yok bu konuda.

İşimizi görebilecek bir fotoğraf makinesi tavsiye eder misiniz?


 
bütçenizi bilmiyorum ama bu gayet bütün işinizi görür.
www.hepsiburada.com

  • canercuxy  (21.10.18 16:24:48) 
Aynasızlar (üstteki arkadaşın dediği a6000 ve üstü) tabii ki iyi ama bence o kadara çıkmanıza da gerek yok.

Canon sx620 vb. ucuz sayılabilecek kompakt makineler bile işinizi görür.
Daha üst olarak raw çekebilen kompaktlar güzel ama zaten a6000 serisiyle aynı paralara geliyor.(Sony rx100 vb.)

Ama tipi önemliyse, okul müdürüne “aha makine aldık kocaman” demek istiyorsanız canon dslr bakın. Bazen böyle görüntü de önemli olabiliyor.
  • nhk ni youkosu  (21.10.18 16:57:09) 
telefonla çeksin, macera aramasın


  • yuto  (21.10.18 18:55:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.