[]

Islak görünümlü saç istiyorum

Merhaba,

Ben saçıma wax sürünce kirlenmiş, yağlanmış gibi bir görüntü oluşuyor. Ama bazı erkekler görüyorum kafaya bir kilo wax sürüp hem ıslak görünüm elde edip hem de tertemiz duruyorlar. Ben neden temiz ve ıslak görünümlü bir duruş yakalayamıyorum, saçım ince telli olduğu için mi?


 
8-10 çeşit wax al. Sırayla dene.


  • rastinon  (19.10.18 21:44:07) 
normal jöle sür o zaman saçlarına. parlak gösterir.


  • komando kani var bende  (19.10.18 21:44:45) 
Arkadaşım şunu kullanıyor: www.hepsiburada.com

Denedim ama bende onda durduğu gibi durmuyor :(
  • perfectum  (19.10.18 21:45:38) 
Loreal'in krem jolesi var. bunu kullaniyorum ben. wax gibi yapis yapis olmuyor, jole/sprey gibi kazik gibi de olmuyor. hem temiz oluyor hem de kremli yapisi sayesinde yumusak ve parlak bir goruntu veriyor.

aha da bundan www.kozmetikcim.com

bu 6 numara eger saclari dikiyorsan ve sert olmasini istiyorsan bunun bir de 9 numarasi var. o daha sert tutuyor.
  • crucio  (19.10.18 21:50:43 ~ 21:51:53) 
@crucio merhaba. hala daha kullanıyor musunuz acaba ürünü, memnun musunuz? ben de ıslak, nemli bir görünüm istiyorum da


  • lazylibra  (02.01.22 22:40:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.