[]

Sahibinden'de ilan süresi dolması

Satılık araç ilanım vardı, ilan süresi doldu, ilanı tekrar yayına almak için illa para mı ödemek gerekiyor?




 
Tekrar yayına al dediğinde eski tarihinden devam edecek, yeni ilan girişi gibi olmayacak. Bu yüzden ilk sayfalarda çıkmaz çok satılan bir modelse.

İlan verirken süre sonunda otomatik yenilensin seçeneği seçtiysen yenilenir zaten.
  • John Bloor  (18.10.18 15:41:17) 
@jhon bloor,
yenilenmiyor ve para ödeme seçenekleri çıkıyor sadece yayına al dediğimde.

  • veritaslibertas  (18.10.18 15:43:32) 
Uzun süredir araç ilanı vermiyorum, ama diğer kategorideki ilanlar dediğim gibi oluyor. Hatta araç ilanı da eskiden oluyordu.

İlanı yayınla dediğinde karşına çıkan şunu al bunu al doping yap ekranını istemiyorum diyerek geçme seçeneği çıkmıyor mu?
  • John Bloor  (18.10.18 15:47:46) 
yok çıkmıyor, direkt 30 60 90 günlük yenileme seçeneği çıkıyor ve seçeneklerden biri kendliğinden seçilmiş şekilde. devam dediğimde ödeme ekranına gidiyor. sanırım bunu kaldırmışlar araç satışı için. ben de senin dediğin gibi biliyordum çünkü, o yüzden şaşırdım olmayınca.


  • veritaslibertas  (18.10.18 15:50:06) 
@John Bloor'un söylediği diğer kategoriler için geçerli. araç için 1 defa ücretsiz ilan verebiliyorsun sonrası ücretli.


  • nrmnm  (18.10.18 15:52:33) 
araç için yılda bir defa ücretsiz ilan hakkınız var.

yardim.sahibinden.comç-Adet-Ücretsiz-İlan-Verebilirim-

farklı mail ve telefon ile yeni üyelik alabiliyorsanız ancak o şekilde ücretsiz olur.
  • elorelia  (18.10.18 16:14:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.