[]

Emo’yu napıcam ben v2

Güno. Faydası olur belki size diye bu duyuruyu açıyorum.

Ben üni zamanı elektrik müh odasına kayıt olmuştum. Daha doğrusu gelip imza falan almışlardı stand falan. Aradan seneler geçti. Askerlik bitti. Çalışıyorum falan. Dedim kesim borcum var. zira ben unuttum burayı. Herkese borç falan çıkarıyolarmış. Aradım emoyu. Dedim borcum ne kadar. Dediler öğrenci üyesi olmuşsunuz zamanında. Normal üyeliğe geçmemişsiniz. Borcunuz yok. Üyeliğiniz de pasif. Dedim süper.

Soru yazmam da şart. Yoksa uçururlar. Emo nun it sektöründe çalışan bi mühnedise faydası olur mu.

 
Odanın kimseye faydası yok.
Tek artısı kamuda bazen anahtar personel istiyorlar. o zaman oda üyeliği isteniyor.
onun dışında kendi işinizi yapacaksanız gerekebiliyor.
yoksa özel sektörde mühendisseniz muhtemelen işiniz olmaz. (firmanız devlet ihalelerine girmiyorsa)
  • ozdek  (13.10.18 08:45:10) 
Ben makine mühendisiyim. Girdiğim iş oda üyeliği istedi. Yoksa kayıt olmazdım.


  • musmus  (13.10.18 08:52:32) 
Doktorlar için tabipler odası, avukatlar için baro neyse senin için de emo o. Ancak son 10-15 yılda iktidar tarafından aktif olduğu tüm alanlar kısıtlanmaya çalışıldığı için eskisi kadar birlik olamıyorlar. Aylık 10 lira aidat çok değil. Odanın kimseye faydası yok diyen mesleğine hıyanet etmiştir, fayda almak yerine fayda vermeye çalışırsanız herkes fayda görür.


  • goodz  (13.10.18 09:46:31) 
elektronik haberleşme mühendisiyim. 2009'da mezun oldum. emo'ya kaydım falan yok. senelerdir de eksikliğini hissetmedim.


  • washe  (13.10.18 09:56:51) 
sadece bir faydası var: eğer maddi durumunuz iyi değilse, üyelerine ücretsiz eğitimleri oluyor. yazılım kursları gibi.

onun dışında boş ve siyasi işler peşindeler...
  • malheiros  (13.10.18 10:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.