[]

Sarı dişler nasıl beyazlatılır?

Küçüklükten kalma diş fırçalama alışkanlığım yoktu üşenirdim ama, gençlikte başladım yine de şu an kurtaramadm ne önerirsiniz?




 
profesyonel destek alınız. bende beyazlatıcı toz var ama kullanımı falan sıkıntılı. ben bile kullanmaya korkuyorum.

colgate pro relief beyazlatıcı kullanıyorum fena değil o.
  • kablelvuku  (12.10.18 09:37:57) 
tek çare-->opelesenes. (okunduğu gibi yazdım)


  • jimjim  (12.10.18 09:38:59) 
Dis hekimine gidip dis beyazlatma islemi yaptirmak ve dis tasi temizligi vs yaptirmak.


  • kuehles blondes  (12.10.18 10:00:39) 
Diş doktoruna gidip tiş taşı temizliği ve bir kereye mahsus beyazlatma yapınız.

Ne kadar olursa o kadar beyazdır dişiniz, unutmayın dişler kemşktir ve kolay kolay bembeyaz olmazlar. Genetik yapınızda diş renginiz normalden daha sarı da olabilir.

Beyazlatacağım diye dişin anasını ağlatmayın.
  • John Bloor  (12.10.18 10:11:33) 
Fırçaladığınızda rengi neyse odur. Düzenli fırçalayın,temizlettirin ama rengi sarıya yakınsa çok büyük değişim de yaşanmaz. Beyazlatmanın da aşındırma gibi riskleri var.


  • anarsika  (12.10.18 14:03:19) 
beyazlartici degil macunlar icin konusuyorum, mavi renkli ve/veya icinde partikul olan dis macunlari direkt sonuc veriyomus gibi gorunur. aslinda disilerinizi bi tabaka kapliyor o anda. yediginiz ictiginiz en ufak seyde tabaka kalkiyor ve eski haline donuyor. zamanla da dis asinmalarina neden oluyor.

dis hekimine gidin beyazlatma islemi icin. macun ve agiz calkalama suyu olarak da ne kullanmaniz gerektigini sorun.
  • telaffuzu cok tatli fransizca kelime  (12.10.18 14:04:05) 
Biraz pahalı ama
Crest whitestrips

  • megacracker  (12.10.18 14:15:33) 
boşver dişi abi diş etini kontrol ettir önce.
bence dişin rengi önemli değil görevini yapsın çürük çarık olmasın yeter. diş etimdeki kemikler erimiş ve müdahele edilmeseydi 14 15 dişini kaybedecek biri olarak yazıyorum bunu.

  • ketcapli dondurma  (12.10.18 16:57:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.