[]

nokia 8110 şu eski olan

merhabalar,
şimdi şu eski matrix cihazından evde bir adet kutulu, her şeyi orijinal falan, yeni gibi duruyor. çalışmıyor tabii. sizce bu değerlenen bişey midir? satılır mı? nerde, kim ilgilenebilir? teşekkürler.



 
Bataryası üretimden kalkalı hayvani sene oldugu icin kullanamazsın, büyük ihtimalle onun yan sanayisi de üretimden kalkmıştır. kullanamazsın.

Ama tabi hobi olarak çöp biriktiren biri satın alabilir 10 liraya.
  • binder dandet  (10.10.18 21:31:24) 
kullanılmaz tabii haklısın. sahibindende leş haldekileri 500-600'e görünce sordum. meraklısına ulaşılabilir mi diye. o kadar çöp değildir ama sanki.


  • not dark yet  (10.10.18 21:34:08) 
@not dark yet,

benim şu anda bu bilgisayarda kullandığım mouse'u sahibinden'e koyup 1000 lira fiyat yazmam ile SATABİLMEM ayrı şeyler...
  • binder dandet  (10.10.18 21:50:04) 
vay benim eski telefonum. batarya sıkıntısı olmasa ben kullanırdım. akıllı telefonlar baydı artık.
bu arada sahibinden sitesinde garip tipler yaşıyor, fazla ciddiye almayın oraları.

  • izole  (10.10.18 21:55:00) 
8110'un yenisi çıkmış, soruya istinaden bi araştirim dedim ve şok oldum. güzel de gözüküyo ama fiyatı yüksek.

urun.n11.com

soruya cevap olmadı kusura bakma :)
  • spirit crusher  (10.10.18 22:01:56) 
fikir vermesi acisindan ebay'den baktim, calisir durumda $100 civari ederi var, yakin zamanda bir suru satilmis, saticilar farkli ulkelerde atmasyon degil yani.


  • cooperr  (10.10.18 22:22:22) 
Koleksiyon diye bir kavram var.

Cep telefonu koleksiyonculuğu diğer koleksiyon malzemeleri kadar olmasa da popüler sayılabilecek bir dal.

Doğru insanın elinde güzel para edebilecek bir ürün özellikle kutusunun olması.

Klasik telefon koleksiyoncusu birine ulaşmanız lazım, mezatlarla falan uğraşanlar ya da diğer klasik zımbırtıların koleksiyonunu yapanlara bir sorun. Fbook kullanıyorsanız yeterince gruplar var orada. Bence bir fiyat biçip alıcı aramayın ilgilenen var mı onu bulun evvela.

Ebay sold listings fiyatları genellikle kaale alınır bu arada bu tür şeylerde.
  • hedep  (10.10.18 22:34:17) 
@spirit crusher, yenisi çıkmış evet 3310 gibi. çok uçuk fiyatlar. neon renkler de var. @izole aynen, o takozluğu arıyor insan kullanılır halde olsa.
aslında şöyle bir de durum var, ahmet hakan köşesinde bundan arıyordu birkaç yıl önce. bir iki kez yazmıştı. (onu mu okuyorsun diyecek olursanız eskiden evet der başımı eğerim) o sıralarda niyetim yoktu hiç elden çıkarmaya, zira filme büyük sevgim vardı. şu sıralar evdeki fazla olan her şeyden kurtulmak istiyorum. çok anlamsız geliyor o tür bağlılıklar. ebay'den nasıl satılır fikrim yok ama teşekkürler, gerçekten fikir vermesi açısından iyi olmuş aklıma gelmemişti @cooperr. öyle yani ne bilim.
@hedep evet koleksiyoncu lazım. yemin ederim üstümde bir mallık kelimeyi bulamıyordum. teşekkürler bir bakayım fb gruplarına.
  • not dark yet  (10.10.18 22:42:55) 
eski elektronik forumlarina bak. hesap makinesi ve telefon toplayan cok adam var. ebay fiyatlari genelde biraz sisirme olyor sahibinden gibi ama "sold" kismina bakinca insan fikir ediniyor. ebay'den satmakta bir numaray yok ama tr'de isen paypal olmadigindan parayi nasil aliyorsun bilemiyorum. birde ebay'in kesintileri yuksek.

sahibinden'e ilan konulup elden satmak en mantiklisi herhalde. ha ben olsam satmazdim, ikonik bir telefon cunku ve absurd seyleri toplamayi seviyorum.
  • cooperr  (10.10.18 23:21:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.