[]

mcgregor vs khabib

boynunu kıstırdığı şu pozisyonda,

cidden mcgregor veya başka birinin yapabileceği herhangi bir hamle var mı? bunun kurtuluşu var mı? yoksa panik mi yaptı eleman?

youtu.be

 
Bence çabuk pes etti. Tam boyundan yakalamamıştı habip. Çenesi aradaydı. Dayanabilirdi ama conor maç boyu ezildi. İyi hazırlanmamış sığır. Zaten yenileceğini bildiği için pes etti bence.


  • Delay Fuze  (07.10.18 19:35:48) 
Bu hareketten o yorgunlukla bi de hareket yapan habip gibi bir ayıysa mümkün değil kurtulamazsın.

Anca ayakta olucan da 13 yaşındaki bi kız çocuğu yapacak hareketi de öyle kurtulucan. Yoksa imkansıza yakın
  • Delay Fuze  (07.10.18 19:37:28) 
im-kan-sız.
bunun iki nedeni var:
birincisi, khabib tam bir ayı boğan. adam 70 kiloda dövüşüyor; ama yerdeyken rakibine uyguladığı baskı neredeyse bir hafif ağır siklete bedel.
hal böyle olunca, kolunu, boynunu bu adama kaptırmamak lazım.
ikincisiyse, conor'ın g.tünden soluması. zaten rezil bi kondisyonu var. ite, kaka 4. raunda kadar gelmiş; değil submission'dan kurtulmak, kolunu kaldıracak dermanı yoktu adamın.
maçı izlerken, en az 4 defa felan " az içte, biraz kardiyo çalış conor efendi" dedim, yalan yok.
1. raunddan sonra kesiliyor adam. yok böyle bişey!
  • pangea  (07.10.18 19:52:39 ~ 19:54:11) 
biz de @delay ile bunu tartışıyorduk şimdi. sinir olduğum bir mevzu olduğu için buraya da yazma gereği duydum. bu dıbına koyduğum maçları seyirci izlesin diye yapılıyor, ulan submission'dan keyif alsak yağlı güreş izleriz. khabib taraftarlarının da keyif aldığını sanmıyorum. aldılarsa onlara da yazıklar olsun, ufc'ye dair hiç bir şey yoktu maçta khabib sağolsun, edirne kırkpınar yağlı güreşlerini izledik. oldu olacak güreş ağası da seçselermiş dövüşten sonra. hayatımda izlediğim en kötü ufc + mma + box + kickbox maçları listesinde 1 numara bu maç şu an. khabib gibi yıkıkları takedown-monster'ları ufc den uzaklaştırsınlar. arenadaki seyirciler de keyif almadılar, maçı izleyen herkese soruyorum, herkes (benim tanıdığım khabibciler dahil) y***k gibi maçtı diyorlar. yazıklar olsun sizin yapacağınız maça. mcgregor - mayweather maçının gözünü seveyim ben.


  • Tears of Devil  (07.10.18 21:44:12) 
çenenizden hiç öyle yakalanmamışsınız belli ki. bir arkadaş boynundan yakalanmadı erken pes etti demiş ama oradaki pesin sebebi nefes değil, çenenin kırılma noktasına gelmesi. biraz daha sıksa ve conor pes etmesi çenesi kırılabilirdi. bu adamın ciddi bir kol kuvveti var. ve evet eğer güçlü biri tarafından bu şekilde kilide alındıysanız kurtulma şansınız yok. tabii eldivenlerle ve kurallar dahilinde. yoksa çıplak elle yapılabilecek çok şey var.


  • faideli bilgiler  (08.10.18 00:55:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.