[]

Acı yemek ama tatlı tatlı çıkarmak

Mümkün müdür? Acı yemeyi çok seviyorum ama ertesi sabah işkence çekmek istemiyorum. Bunun bir yolu var mı?




 
Convert edebilecek bi tesisat varsa neden olmasın


  • Delay Fuze  (07.10.18 17:59:30) 
yedikten sonra kusabilirsin, ya da çiğne ama yutma; tükür.


  • washe  (07.10.18 18:04:14) 
düzgün bir acı bulursan sıkıntı olmuyor.


  • sutlu nescafe  (07.10.18 18:05:32) 
Talcid cignesen ise yarar mi acaba?


  • stavro  (07.10.18 18:29:03) 
bilimsel bir dayanagi var mi bilmiyorum ama sunu farkettim aci yedikten sonra ne kadar gec tuvalete gidersem o kadar kolay oluyor cikarmasi. o yuzden aci yemeden once tuvalete gidersen ertesi gunu muhtemelen pas gecersin, bir sonraki gune de birsey kalmaz kolayca cikar.


  • crucio  (07.10.18 18:42:35) 
belki yediğin içtiğinin kalanı ile ilgilidir. benim hiç başıma gelmedi ondan böyle düşündüm. bir de acı derken pulbiber mi, acılı yemekler mi, turşu biber mi... bu da önemli, yani bunu yazarsan ben vermesem de net bir cevap gelebilir diye diyorum.


  • dafaiss  (07.10.18 23:49:30 ~ 23:50:00) 
yok ya bir yolu yok kesinlikle allağın belası şeyin. hayır bi de çıkarmak olsa tek dert neyse, çıkmıyor ki meret bir anda komple. önce bir ağrı yapıyor karın bölgesinde kıvrandırıyor sonra 2-3 defa tuvalete götürtüyor falan da anca öyle. su, soda, yoğurt, ayran hiçbiri çare değil. yalnızzzzzzzzzzzz, bir şey fark ettim ki mesela bende pul biber kesinlikle çok daha fazla acı yapıyor. acı biber turşusu falan hiçbir şey yapmıyor neredeyse.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.10.18 23:52:09) 
yediğim şey hiç fark etmiyor. dürümcüdeki acı turşu biber, acılı yemek, çiğ köfte, pul biber, kırmızı biber hepsi aynı. daha yiyip de ertesi gün acı çekmediğim acıyı bulamadım.

yoğurt falan da fayda etmiyor. işbu duyuruyu açmama neden olan şey zaten pazardan aldığım ve özenle kuruttuğum zehir gibi kırmızı biberlerden yaptığım "atom" isimli yoğurtlu meze. doğrudan yoğurda katıp yedim zaten, yok aynı.
  • kibritsuyu  (08.10.18 09:48:24) 
defne tohumu ezin havanda üç tane suyla yutun.


  • for day to break  (08.10.18 09:52:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.