[]

Khabib vs Conor Maçı

Var mı bu maç için benim gibi sabahın beşinde kalkacak olan?
Aslında "main event" 7:30 felan sarkabilir; lakin diğer maçlar da -KhabibvsConor kadar olmasa da- heyecan verici olduğu için sabahın beşinde kalkacağım.
Adettendir, izleyecek arkadaşlardan tahmin de almak isterim.
Benim tahminim Khabib subla maçı alacak ve ünvanını koruyacaktır.

 
Ben kalkıcam.


  • Delay Fuze  (06.10.18 22:15:05) 
Hangi kanalda?


  • arenas  (06.10.18 23:04:21) 
S Sport pazar akşamı veriyor. Canlı vermiyor. Canlı başka bir türk kanalının da bu yüzden vereceğini sanmıyorum.
Alternatif yollardan izleyeceğiz. Yardımlara açığım.

  • mewthree  (06.10.18 23:41:53) 
Birazdan çıkıp bira ve abur cubur alacağım sırf bu maç için. Türkiye'de yaşıyor olsaydım da kesinlikle kalkar izlerdim, çok sağlam dövüş olacak.

Khabib'in minderde çok üstünlüğü var. Benim tahminim de onun alacağı yönünde
  • elon  (07.10.18 03:29:57) 
biz dört arkadaş evde bu maçı bekliyoruz şu an. hatta açık tekel bulma ümidiyle bir saat sokakta da dolaştık ama maalesef bulamadık. işin garibi şu ki aramızda gavga dövüş işiyle aktif olarak ilgilenen bir kişi var. ben büyük maçlar dışında izlemem. diğer iki kişininse hiç alakası yok. birimiz oyun oynuyor, ikisi sucuklu yumurta yiyor, ben de duş alıcam birazdan ajsfjfk. ikisini de hiç sevmiyorum ama sanırım irlandalı alsın istiyorum içten içe. artist, şerefsiz falan ama en azından radikal islamcı değil eheh.


  • der meister  (07.10.18 04:21:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.